Sinema Haberleri

Independence Day: Resurgence, Vizyona Giriş Yaptı!

independence-day-resurgence-banner

İlk defa 1996 vizyona giriş yapan Independence Day, aradan geçen 20 yılın ardından devam filmiyle beyazperdeye yansıtılacak.

Roland Emmerich’in yazıp yönettiği ve vizyona girdiği dönemde büyük beğeniler toplayan Independence Day, 20 yılın ardından kaldığı yerden devam ediyor. Resurgence başlıyla bugün vizyona giriş yapan filmin arkasında yine Rolan Emmerich bulunuyor.

Bu sefer kadroda baya bir değişiklik var. Eski filmden sadece Jeff Goldbloom’un rol aldığı filmin şu anki kadrosu da oldukça iddialı. Liam Hemsworth, Bill Pullman, Jessie Usher, Maika Monroe, Sela Ward ve William Fichtner gibi isimler filme renk katıyor.

independence-day-resurgence-gorsel

Hikayemiz ilk filmden 20 yıl sonrasında geçiyor. Dünya halkı büyük savaşın ardından, uzaylıların geride bıraktığı teknolojiyi kullanarak savunma hatlarını güçlendirmişlerdir. Çünkü yeniden bir saldırının geleceğinden korkar olmuşlar. Bu sebeple kısaltması ESD olan Earth Space Defense birimini kurmuşlardır. Elbette uzaylılar yine dünyaya saldıracak ve ESD göreve gelerek onlara karşı mücadele verecektir.

24 haziran tarihiyle vizyona girmiş filmi, 3D ve IMAX 3D seçenekleriyle izleme fırsatı sunulmuş. 20 yıllık aradan sonra şöyle güzel bir insan vs. uzaylı savaşı izlemek güzel olacak gibime geliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.