Sinema Haberleri

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, SXSW Film Festivali’nde Tam Puan Aldı

Popüler rol yapma oyunundan uyarlanan Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, her yeni video ile umutlarımızı yeşertti ve SXSW Festivali’nden gelen haberler ile rahatça gülmeye bile başladık.

Teksas’ta gerçekleştirilen SXSW (South by Southwest) Film Festivali’nde eleştirmen ve izleyicilerin karşısına ilk kez çıkan Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, ayakta alkışlanmış (olsa gerek). Rotten Tomatoes onaylı eleştirmenlerden gelen ilk puanlar sayesinde filmimizin açılış puanı %100. Bu da 2000’de yayınlanan ve tüm dünyanın unutmak istediği ilk D&D filminin tam zıttı bir performans demek.

Mashable’dan Kristy Puchko film hakkında şunları yazmış: ”Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves festivalin açılış filmiydi ve tam anlamıyla fanların beklediği eğlenceyi sundu.”

Austin Chronicles’ın incelemesi ise şu şekilde: ”Aynen gerçek D&D görevlerinde olduğu gibi, film düşmenin, ayağa kalkmanın, kaçmanın ve bir şekilde işleyen çözümlerin ortaya çıkmasının keyfini taşıyordu.”

Prömiyer öncesi filmin yönetmenleri özellikle şuna dikkat çektiler; Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves sadece hayranlara değil, her kesime hitap eden bir film. SXSW gösterimi de bu iddianın ayaklarını sağlam zemine basmış durumda. RPG’den anlamayan, oyunlara ilgi duymayan kitle de filmi fazlasıyla beğenmiş durumda.

31 Mart 2023’te Amerika’da vizyona girecek filmin Türkiye gösterim tarihi ise 7 Nisan 2023. Bakalım yıllardır beklenen D&D macerası bizleri de sinemadan mutlu mesut mu yollayacak?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.