AYBABTUSinema Haberleri

Dungeons and Dragons Filminin Detayları Belli Oldu, Film Unutulmuş Diyarlar’da Geçecek

Bildiğiniz üzere Paramount Pictures şu anda, yönetmenler Jonathan Goldstein ve John Francis Daley‘le bir Dungeons and Dragons filmi çekiyor. Daha önce de bu ikili Game Night ve Vacation filmlerini yönetmiş ve Spider-Man: Homecoming filminin senaryosunu yazmışlardı.

Geçtiğimiz günlerde stüdyodan sızdırılan ve sağlam kaynaklara dayandırılan bilgilere göre film, Dungeons and Dragons’ın en meşhur büyülü artifektlerinden Vecna’nın Gözü’ne (Eye of Vecna) odaklanacak.

Dungeons and Dragons Markasının Bilinmeyenleri

Vecna, Dungeons and Dragons’ın ilk yıllarından beri belirli aralıklarla karşımıza çıkan, eskiden ölümlü bir büyücüyken sonradan bir liçe dönüşen ve sonunda tanrılığa yükselen bir karakterdir. Doğal olarak da Vecna’nın Eli ve Vecna’nın Gözü çok büyük güçlere sahip iki artifekttir. Bu iki artifekti kullanmak için kişi, gözünü ya da elini feda edip yerine artifekti takmak zorundadır.

Film, Unutulmuş Diyarlar’da Geçecek

Filmin hikâyesi, bir grup maceracının Vecna’nın Gözü’nü aramasını konu alacak. Ama tek bomba bu değil. Alınan bilgilere göre stüdyo, Unutulmuş Diyarlar‘ın en yaşlı altın ejderhalarından Palarandusk‘ı seslendirmesi için erkek bir aktör arayışında! Palarandusk, Neverwinter ve Waterdeep şehirleri arasındaki Kılıç Dağları’nı mesken tutan ve kimliğini saklayıp görünmez olarak çevredeki gnome köylerine yardım eden, Görünmez Koruyucu lakabıyla bilinen çok yaşlı ve kudretli bir altın ejderhadır.

Dungeons and Dragons Tarihinde Ejderhaların Yeri

Filmin hikâyesine göre Palarandusk, bir grup Triad Şövalyesi’nin lideri rolünde olacak. Triad Şövalyeleri (Triadic Knights), Unutulmuş Diyarlar’ın üç adalet ve düstur tanrısı Ilmater, Torm ve Tyr‘e tapan şövalyelerin oluşturduğu birliğin adıdır.

Karakterler de Ortaya Çıktı

Sadece bu kadar da değil, maceracı ekibinin karakterleri de belli! Kız kardeşinin ölümü yüzünden buhran yaşayan, alev alabilen büyülü bir kılıç taşıyan Raven Hightower isimli insan savaşçı, yarı-ejderha Hack Karroway, Gnome Hırsız Olivan Trickfoot ve maskeli bir kadın savaşçı olan Alyssa Steelsong.

80’lerin Dungeons and Dragons Çizgi Filmi Temalı Renault Reklamı Yayınlandı

Tabii ki kahramanlarımız olur da kötülerimiz olmaz mı? Grubumuzun yüzleşeceği kötülerin başında, erkek bir drow karakter var, adı Razer Horlbar. Razer, zamanında Raven ve kız kardeşini esir tutup işkenceler yapan zalim bir kara elf. Yanında da iki yandaşı mevcut, birisi Damala isimli dişi bir tiefling, diğeri ise yalnızca The Beast adıyla bilinen gaddar bir savaşçı.

Gördüğünüz üzere filmle ilgili pek çok detay sızdırılmış durumda. Yeni gelişmelerin takipçisi olacağız. Siz de takipte kalın!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.