Sinema Haberleri

The Crow’un Yeni Uyarlaması İçin Jason Momoa Düşünülüyor

crow

Game of Thrones ile yıldızı parlayan ve önümüzdeki sene Justice League filminde Aquaman rolünde boy gösterecek olan Jason Momoa, bambaşka bir kült projeye dahil olmaya hazırlanıyor.

1994 yılında izleyicilerle buluşan, başrol Brandon Lee’nin performansıyla tam not aldığı ve ne yazık ki ünlü oyuncunun çekimler sırasında talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybettiği ilk uyarlamanın ardından, Relativity Stüdyoları hikayeyi bir kez daha izleyiciyle buluşturmak için kolları sıvıyor.

James O’Barr’ın bir çizgi roman klasiği olan eserinden uyarlanacak filmin yönetmen koltuğuna Corin Hardy (The Hollow) oturacak. Momoa’nın geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından paylaştığı resim, söylentilere bir hayli hız kazandırdı.

https://www.instagram.com/p/BIx2L9jhDM-/

Hardy ile birlikte paylaştığı resimde Momoa’nın kullandığı etiketler de tüm bu söylentileri doğrular nitelikte. Ayrıca yönetmen Hardy’nin şuan aktif olarak çalıştığı bilinen tek proje de The Crow.

İlk filmin yapımcılığını üstlenen Ed Pressman, yeni uyarlamanın da yapım ekibinde yer alıyor. Yeni filmin, Aquaman’den önce vizyona girmesi bekleniyor.

Bir karga tarafından gizemli bir şekilde hayata döndürülen gitarist Eric Draven‘ın katillerinin peşine düşüşü ve nişanlısının intikamını alışını konu alan The Crow, yaşadığı iflasın ardından toparlanma adına önemli adımlar atan Relativity için oldukça büyük bir proje olacak.

Daha önce Luke Evans’ın da The Crow’da oynamak üzere adı geçmiş ancak sonra sorunlar baş göstermişti. Umarız bu sefer hayaller gerçek olur.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.