Sinema Haberleri

Charlie Cox, Daredevil Rolüne Spider-Man 3 Filmiyle Dönecek

Netflix‘in 3. sezondan sonra iptal ettiği Daredevil dizisinin başrol oyuncusu Charlie Cox, Spider-Man 3 kadrosuna katıldı.

Andrew Garfield (Spider-Man), Tobey Maguire (Spider-Man), Kirsten Dunst (Mary Jane Watson), Jamie Foxx (Electro) ve Alfred Molina‘nın (Dr. Octopus) önceki yapımlardaki rollerine geri döneceği açıklanan Spider Man 3‘te Daredevil de boy gösterecek. Comicsoon ve Comicbook’ta yer alan habere göre; devam filminde Daredevil‘ı, Netflix‘te 3 sezonu yayınlanan dizide başrol oynayan Charlie Cox canlandıracak.

Marvel Stüdyoları geçtiğimiz hafta Daredevil’ın film ve televizyon haklarını geri almış, dizinin hayranları sosyal medyada #SaveDaredevil kampanyası başlatarak Charlie Cox‘lu Daredevil dizisinin devam etmesini hatta bağımsız film yapılmasını istemişti.

Marvel’s Daredevil

Holland‘ın yanı sıra Zendaya (MJ) ve Jacob Batalon‘un (Ned) ilk iki filmdeki rollerine döneceği Spider- Man 3, 17 Aralık 2021‘de gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Kaynak nedir? Hiç bir yerde böyle bir haber yok çünkü. En azından kesinleştiği ile ilgili bir haber. Hala söylenti aşamasında ama siz baya kesin konuşmuşsunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.