Dizi Haberleri

Daredevil’ın Hakları Marvel’a Döndü

Marvel Stüdyoları, Daredevil‘ın haklarına yeniden sahip olurken, hayranları çizgi roman kahramanının ekranlara dönüşü için umutlandı.

İki yıllık bekleme süresinin sona ermesiyle Daredevil‘ın film ve televizyon hakları resmi olarak Marvel‘a geri döndü. Bu gelişmenin ardından hayranlar Netflix‘in 3. sezondan sonra iptal ettiği Daredevil dizisinin kurtarılması için sosyal medyada kampanya başlattı.

Marvel, Netflix ile yaptığı anlaşmanın bir sonucu olarak Daredevil‘ı son dizi ve filmlerinin hiçbirine dahil edememişti. Dizinin iptal edilmesinin ardından gerekli olan iki yıllık süre tamamlanınca Daredevil özgür kaldı. DD hayranları, Matt Murdock ve şiddetli alter egosunun maceralarına devam etmesi için sosyal medyadan mesajlar yağdırmaya başladı.

#SaveDaredevil etiketiyle paylaşımlar yapan hayranlar, şimdiye kadar yapılmış en iyi çizgi roman uyarlamalarından biri olarak tanımladıkları dizinin, aynı kadro ile 4. sezondan itibaren Disney+‘ın Marvel Dizi Evreni‘ne katılmasını ya da başka bir platformda devam etmesini istiyor.

https://twitter.com/Drr_Sizzle/status/1333069509092016131

Netflix‘te 3. sezonu yayınlanan Daredevil dizisinde Charlie Cox (Matt Murdock / Daredevil), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson) ve Vincent D’Onofrio (Wilson Fisk / Kingpin) gibi oyuncular rol alıyordu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.