Sinema Haberleri

Alexander Skarsgard, Black Adam Kadrosuna Katılabilir

Dwayne Johnson‘ın başrolde yer aldığı DC‘nin Black Adam filmi için bir aktörün daha adı geçiyor.

The Illuminerdi‘nin yayınladığı habere göre; Black Adam filmine katılması için Alexander Skarsgard ile görüşmelere başlandı.

Skarsgard‘ın uzun süredir sürüncemede olan yapımda Carter Hall / Hawkman karakterini canlandırması bekleniyor. Ünlü oyuncun adı son olarak çekimleri tamamlanan Godzilla vs. Kong, seti devam eden The Northman ve hazırlık aşamasındaki Passing yapımlarının kadrosunda geçiyor.

“Hawkman, Antik Mısır Prensi Khufu’nun reenkarnasyonudur. Carter Hall (Hawkman), yerçekiminin etkisini ortadan kaldırarak, uçmasını sağlayan 9. madeni keşfeder. Yeni gücüyle suçla savaşmaya karar veren Carter, havada uçuşunu kontrol etmesine yardımcı olan geniş kanatlara sahip bir kostüm tasarlar. Günlük yaşamında Arkeolog ve Tarihçi olsa da, müzeden aldığı orta çağ silahları ile adaleti sağlamaya çalışır.”

Covid-19 salgını sebebiyle çekimleri 2021 yılına ertelenen Black Adam‘ı Jaume Collet-Serra yönetecek. Noah Centineo‘nun Atom Smasher rolü için düşünüldüğü DC filminde büyük ihtimalle Cyclone, Stargirl, Hawkgirl ve Dr. Fate‘i de göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.