Sinema Haberleri

WB Kararını Verdi! Henry Cavill, Man of Steel 2 ile Superman Rolüne Dönüyor

Uzun süren belirsizlik sona erdi. Superman‘in beyaz perde macerası Man of Steel 2 ile devam edecek. Başrolde elbette Henry Cavill var.

Son dönemde Justice League ve Zack Snyder’s Justice League filmlerinde Superman karakteri ile karşımıza çıkan Henry Cavill, kırmızı pelerine geri dönüyor.

DC Sinematik Evreni’ni başlatan Man of Steel‘den sonraki uzun bekleyiş, Warner Bros. Discovery‘nin ikinci Superman filmi için yeşil ışık yakmasıyla sona erdi. Stüdyo 9 yıl sonra, Man of Steel 2 için bir güncelleme yaparak hem Superman, hem de Henry Cavill hayranlarını sevindirdi.

DC Genişletilmiş Evreni‘ndeki ilk film olarak kabul edilen Man of Steel, 2013 yılında gösterime girmiş, 668 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek tarihteki en çok kazanan Superman filmi olmuştu. Başta Man of Steel, bir üçlemenin ilk filmi olarak planlansa da, Marvel Studios‘un Avengers‘ta yaptığı gibi çok sayıda kahramanı aynı hikaye çizgisinde bir araya gelmesini örnek alan DC hedef değiştirdi. 2016 yılında Batman v Superman: Dawn of Justice‘i, Ben Affleck‘in başrolde olduğu Batman ve Gal Gadot‘lu Wonder Woman yapımları izledi. Man of Steel devam filmleri ise belirsiz bir süre rafa kaldırıldı.

Artık devam filmini hayata geçirmek konusunda kararını veren Warner Bros. Discovery, Henry Cavill‘in Superman olarak karşımıza çıkacağı ikinci solo filmi için senarist arayışına geçti.

The Hollywood Reporter‘ın haberine göre; başrolde olduğu Black Adam filmi 21 Ekim‘de vizyona girecek olan Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Henry Cavill’ı Superman olarak DC Genişletilmiş Evreni‘ne geri getirmek için Warner Bros. yetkilileri ile ısrarlı görüşmeler yaptı. Zaten Johnson, Cavill‘in yer alacağı bir Black Adam vs. Superman filmi çekmeyi çok istiyor. Black Adam‘ın Superman‘le dövüşüp dövüşmeyeceği sorulan Johnson, “Kesinlikle. Bütün mesele bu. DC evreninde başlamak üzere olan yeni bir dönem var.” ifadelerini kullandı.

Stüdyodan onay alan Man of Steel 2 filminin yapımcılığını, DC yapımcısı Charles Roven gerçekleştirecek. Yapımın yönetmenliği konusunda henüz bir netlik olmasa da, James Gunn‘ın Warner Bros. ile adı açıklanmayan bir filmi yönetmek için görüştüğü biliniyor ve kaynaklardan gelen bilgiler bu yapımın Man of Steel 2 olabileceği yönünde. Ayrıca Man of Steel 2‘nin, Sasha Calle tarafından canlandırılan Supergirl karakterini de içermesi bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.