Oyun Haberleri

Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2’nin Çıkış Tarihi Ertelendi!

Geçtiğimiz Mart ayında duyurulan Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2 cephesinden önemli haberler var. Oyunun, 2020’nin ilk çeyreği olarak açıklanan çıkış tarihinin ertelendiği duyuruldu.

https://twitter.com/VtM_Bloodlines/status/1184456789087141888?s=19

Oyunun geliştiricisi Hardsuit Labs CEOsu Andy Kipling ve baş yazarı Brian Mitsoda’dan gelen ortak açıklamada oyunun, oyunculara sunabileceği en iyi deneyimi sunmasını istedikleri için ertlenemesine karar verdiklerini belirtiyor. Ayrıca bu kararda oyunun, ilk oyuna yaraşır bir devam oyunu olmasını istemelerinin de etkisi olduğunun altını çiziyorlar. Bloodlines 2, hala 2020’de çıkacak fakat 2020’nin ilk çeyreğinden ileri bir tarihte oyuncularla buluşacak.

YouTube player

Bu kararda 2020’nin ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak ağır toplarla rekabetten kaçınma isteği ve pre-alpha görüntülerine gelen dönütler doğrultusunda girilen hummalı bir geliştirme çalışmasının etkili olduğunu düşünmek de yanlış olmaz. Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2 için kesin bir çıkış tarihi duyurulmuş değil. 16 Ekim tarihli açıklamanın tamamını okumak isterseniz, açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz. Oyuna dair detaylı bilgiler için ise bu hafta sonu gerçekleşecek PDXCON 2019‘a güvenebiliriz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.