Dizi HaberleriVideo Galeri

What We Do in the Shadows Dizisinin Final Sezonundan Kanlı Fragman Yayınlandı

Tüm güzel şeylerin bir sonu vardır. Hatta teknik olarak sonsuza dek yaşamaları gereken şeylerin bile… Örneğin, vampirler. FX ve Hulu’nun popüler dizisi What We Do in the Shadows altıncı ve final sezonu ile izleyicilere veda etmeye hazırlanıyor. Yakında ekranlara gelecek olan bu sezonun yeni fragmanı da nihayet yayınlandı. Fragmanda, Staten Island’ın en sevilen ölümsüz ev arkadaşlarını bir kez daha görmek mümkün: Nandor the Relentless, Laszlo Cravensworth, Nadja of Antipaxos, Colin Robinson, The Guide ve Guillermo de la Cruz bu son macerada bir araya geliyor.

YouTube player
Fragmanı Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz

Yeni Sezonda Bizleri Neler Bekliyor?

Fragmana göre, izleyiciler yeni bir ölümsüz ev arkadaşı ile tanışmaya hazırlanıyor. Ya da aslında, bu kişi eski bir ev arkadaşı! Vampirlerin bir zamanlar birlikte yaşadığı Jerry isimli karakter, 50 yıl önce derin bir uykuya dalmış ve ev arkadaşları onu uyandırmayı unutmuş. Jerry’nin uyanışıyla ortaya çıkan komik durumlar, bu sezonda bolca kahkaha vaat ediyor. Bunun yanı sıra, Nadja’nın iş dünyasına adım atacağını görüyoruz. Vampir dünyasında pek de sık karşılaşmadığımız bu durum, şüphesiz Nadja’nın güçlü karakteri ve karizmasıyla birleşerek izleyicilere eğlenceli anlar sunacak.

Diğer yandan Laszlo, bilimsel deneylerine devam ediyor. Bu kez amacı, tıpkı dünyaca ünlü Frankenstein hikayesinde olduğu gibi, ölü bir bedeni hayata döndürmek. Tabii ki Laszlo, Frankenstein hikayesini hiç duymadığını iddia ediyor, bu da karakterin her zamanki umursamaz ve komik tavrını ortaya koyuyor.

🔸En iyi Vampir Filmleri: Korku ve Fanteziyi Bir Arada Sunan Özel Yaratıklar

What We Do in the Shadows İçin Altı Sezonluk Başarı

Günümüzde birçok kablolu ya da dijital platform dizisi için altı sezonluk bir yayın süresi oldukça başarılı kabul ediliyor. Hatta popüler dizilerin çoğu üç sezonu bile göremeden ekranlara veda ediyor. Bu nedenle, What We Do in the Shadows hayranlarının bu diziyi bu kadar uzun süre izleyebilmiş olmaları bir şans olarak değerlendirilebilir. Yine de, bu sevilen vampirleri artık görmeyecek olmak izleyicileri hüzne boğuyor. Belki de, “Altı sezon ve bir film” ifadesi bu dizi için de geçerli olur? Tabii, dizinin kökeninde 2014 yılında çekilen bir What We Do in the Shadows filmi olduğunu hatırlarsak, bu film sayılır mı sayılmaz mı tartışması hayranlar arasında uzun süre devam edecek gibi görünüyor.

Final Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

What We Do in the Shadows’un final sezonunun ilk bölümü 21 Ekim tarihinde FX ve Hulu platformlarında yayınlanacak. Dizinin başrollerinde Matt Berry, Natasia Demetriou, Kayvan Novak, Mark Proksch, Kristen Schaal ve Harvey Guillén gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Hayranlar bu son sezonda Staten Island’ın en sevilen vampirlerinin başına neler geleceğini büyük bir heyecanla bekliyor.

Diziye veda etme zamanı yaklaşıyor olsa da, karakterlerin eğlenceli ve absürt maceralarını izlemek, hayranlar için unutulmaz bir deneyim olmaya devam edecek. Şimdiye kadar izledikleri her sezonla izleyicilerini kahkahalara boğan ve kara mizah anlayışıyla öne çıkan What We Do in the Shadows, final sezonu ile de aynı etkiyi yaratmayı hedefliyor.

Son Bir Kez Daha…

What We Do in the Shadows, sıradışı mizah anlayışı ve vampir dünyasına getirdiği absürt bakış açısıyla uzun süre hafızalarda kalacak bir dizi olarak yerini alacak. Son sezonuyla ekranlara veda etse de, bu tuhaf vampirlerin maceraları hayranların kalbinde yaşamaya devam edecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.