Oyun Haberleri

Steam, Oyunlarınız için DLC’ler Sayfasını Nihayet Açtı

Her indirim döneminde Steam, Oyunlarınız için DLC’ler başlığı altında 4 tane DLC sunuyordu. Ancak sahip olduğumuz tüm oyunların sahip olmadığımız tüm DLC’lerini topluca göremiyorduk. Artık görebiliyoruz.

Yoğun bir dönemden geçerken sevdiğiniz oyunların çıkan yeni DLC’lerini bazen gözden kaçırmıyor musunuz? İşte Steam’in artık buna kolay bir çözümü var. Aslında platform büyük indirim dönemlerinde bize Oyunlarınız için DLC’ler diye küçük bir bölüm açıyordu. Ancak bu bölüm için “Daha fazla göster” gibi bir seçenek yoktu. Dolayısıyla tüm oyunlarımızın sahip olmadığımız DLC’lerini topluca görme şansı bulamıyorduk. Steam’in onca DLC arasından seçtiği 4 tanesini değerlendirmek zorunda kalıyorduk. Ya da tüm oyunların sayfalarını teker teker açıp kontrol etmek gerekiyordu.

Bu sayfa sayesinde ortalama bir Steam kullanıcısının sahip olduğu oyunlar için yüzlerce DLC’ye sahip olmadığını görmüş olduk. Zaten Cities: Skylines ya da Stellaris gibi bir oyuna sahipseniz kafadan onlarca DLC geliyor listenize. Yani 4 tane DLC göstermek gerçekten yeterli değilmiş.

Siz de bu sayfaya ulaşmak için Steam Uygulaması‘nda Mağazanız sekmesinden Sizin için DLC’ler başlığına gidebilirsiniz. Ya da direkt bu linke tıklayabilirsiniz.

Ayrıca bu sayfada DLC’sinin fiyatını görmek vesilesiyle Citizen Sleeper‘ın da zamlandığını öğrenmiş oldum. Bence 2022’nin oyun tasarımı ve oynanışta yenilik açısından en iyi oyunuydu. Umarım geçtiğimiz yıl boyunca oyunlarla ilgili yazdığım her yazıda övdüğüm bu oyunu 30 TL’den alma şansını kaçırmamışsınızdır.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.