Oyun Haberleri

Project Dogmat’tan İlk Gameplay Videosu Geldi!

project-dogmat

2007 yılında CCP duyurulduğunda WoD severlere sevinçten duvarları tırmandıran, Nisan 2014’te ise iptali ile bizi kedere boğan World of Darkness Online, rafa kaldırılışının üzerinden neredeyse bir sene geçmiş olmasına rağmen hâlâ hayranlarının aklından silinmiş bir proje değil.

İşte bu hayranların bir kısmı, Eylül 2014’te, Rus menşeli bir topluluk olan “Prelude Games Factory” çatısı altında toplanarak Project Dogmat‘ın temellerini atmıştı.

Project Dogmat, gerek atmosfer, gerek içerik, gerek olay örgüsü bakımından neredeyse birebir World of Darkness dünyasından esinlenilerek hazırlanan, oyuncuların bir yandan ölümcül bir canavar, diğer yandan insanlığın son kırıntılarına tutunmaya çalışan lanetliler olan vampirleri canlandıracağı bir MMORPG.

project-dogmat-screenshot

Kursaklarımızda kalmış heveslerimizi hayata geçirmeye gelen Project Dogmat, kısa bir süre ilk gameplay videosunu yayınladı. Oyun hâlâ yapım aşamasında olsa da, geceyi kucaklamamıza çok az kalmış gibi gözüküyor.

Project Dogmat’ın gameplay videosunu buradan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Animasyonları ve karakter modellemelerini beğenmedim ama hiç yoktan iyidir.Oyun hangi motorla yapılıyor acaba bir bilginiz var mı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.