Oyun Haberleri

World of Darkness MMO İptal Oldu!

world-of-darkness-banner

CCP Games, bugün şok bir açıklamayla World of Darkness sistemini konu alan Massively Multiplayer Online (MMO) oyununu iptal ettiğini açıkladı.

Özellikle rol yapma oyunları ile ilgilenen oyuncuların merakla beklediği World of Darkness MMO, artık yok! Geliştirilme süreci arap saçına dönen, alpha testleri ile oyunculara saç baş yolduran ve içeriğine dair kırıntı bilgiler verilen oyunun iptal edildiği resmen duyuruldu.world-of-darkness-vampire

CCP Games’in Atlanta’da bulunan oyun stüdyosunda geliştirilen World of Darkness MMO son zamanlarda söylentiler ile çalkalanıyordu. Öncesinde birkaç çalışanın işine son verilmişti. Bu da takipçilerin kafasında soru işaretleri oluşturmuştu. Ancak firma yaptığı bir açıklama ile küçülme kararı aldıklarını belirtmişti.

World of Darkness MMO’nun iptal edilmesiyle birlikte 56 çalışan daha işinden olacak. Geriye kalan çalışanlara farklı pozisyonlarda iş önerildi. Geriye kalan ekibin EVE Universe üzerine yoğunlaşacağı açıklandı.

CCP Games CEO’su Hilmar Veigar Petursson, World of Darkness MMO projesine son vermenin, aldığı en zor karar olduğunu söyledi. Büyük bir tutkuyla başlayan projenin iptal edilmiş olması da World of Darkness takipçilerini ziyadesiyle üzdü.

Artık bu noktada bize laf söylemek düşmez. Frpnet ailesi olarak da bu habere oldukça üzüldük. Böyle bir oyunun piyasaya çıkmasını canı gönülden istiyorduk.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.