AYBABTUOyun Haberleri

Playstation Showcase Özeti: Tüm Duyurular

Her yıl olduğu gibi bu sene de pek çok büyük yapıma dair duyurulara şahit olduğumuz Playstation Showcase gerçekleşti. Kaçıranlar veya hatırlamak isteyenler için duyuruları derledik.

Metal Gear Solid: Snake Eater’ın tanıtımı, Alan Wake 2’nin çıkış tarihi duyurusu, Dragon’s Dogma 2’ye ilk bakış ve Spider-Man 2 oynanışı sunumun önemli bölümlerini oluşturdu. PlayStation 5 ve PSVR 2 için pek çok oyun tanıtımı yapıldı. Gelin birlikte tüm sunuma şöyle bir göz atalım.

Alan Wake 2, 17 Ekim’de Çıkış Yapıyor

YouTube player

Geçtiğimiz günlerde seslendirmen Matthew Porretta’nın Alan Wake 2 hakkında ağzından kaçırdığı bilgilerle serinin devam oyununu Ekim’de görebileceğimizi öğrenmiştik. Dün akşam yapılan sunumda Alan Wake 2’ye ait fragmanla çıkış tarihi de doğrulandı: 17 Ekim’de geri dönüyoruz.

Assassin’s Creed Mirage 2 Ekim’de Bizlerle

YouTube player

Yeni Assassin’s Creed oyunu şimdiden sızıntılara doyamadığından oyuna dair pek çok bilgiye hakimiz. Son sızıntılardan önce Tom Henderson’un “Assassin’s Creed Mirage Ekim ayında gelebilir” açıklamasıyla kuvvetle muhtemel çıkış tarihini öğrenmiştik. Ayrıca geçtiğimiz günlerde oynanıştan mekaniklere kadar birçok bilgiyi içeren yeni bir videoda aynı tarihi işaret ediyordu. Tüm bilgiler doğrulandı.

Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Bakış

YouTube player

10 yılı aşkın bir süredir beklediğimiz Dragon’s Dogma devam oyununu oldukça iyi bir biçimde duyurdu. RE Engine ile geliştirildiği biliniyor. Haricinde herhangi bir bilgi ise mevcut değil. Geliştirildiğini bilmemiz bile heyecanlandırmaya yetiyor.

Bungie’nin elinden çıkma Maraton Duyuruldu

YouTube player

Bungie, uzun süredir Destiny ile yarattığı dünyada yeni ek paketler hazırlamaya devam ederken eskiden kalma bir IP’ye de hayat verdi. 1992’de Mac için çıkan FPS oyununu yeni bir yapımla sunacak. Serinin devamı niteliğinde olmasa da aynı evrende geçtiği doğrulandı. Sony için zayıf olduğu bilinen çok oyunculu yapımlarda eline destek verecek.

Jade Reymond’un kurduğu Haven ekibinden Fairgame$ Tanıtıldı

YouTube player

2021’de Jade Raymond tarafından kurulan, geçtiğimiz seneyse Sony tarafından satılan alınan Haven stüdyosunun elinden çıkma Fairgame$ ilginç bir fragmanla duyuruldu. PS5 ve PC platformlarına gelecek yapım rekabetçi bir soygun deneyimi sunacak gibi görünüyor.

Metal Gear Solid: Snake Eater Remake ve Metal Gear Solid Master Collection Duyuruldu

YouTube player

Metal Gear Solid: Snake Eater Remake Playstation tarafından duyuruldu. Gizemli bir fragmanla duyurulan yapımda oyun içerisinden görüntü gösterilmedi. Ayrıca Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty ve Metal Gear Solid: Snake Eater’ın PS5 için gelecek versiyonunu içeren Master Collection Vol1’de duyuruldu.

Final Fantasy XVI Çıkışı Öncesinde Yeni Bir Fragmanla Sunuma Katıldı

YouTube player

22 Haziran’da çıkacağını bildiğimiz Final Fantasy XVI çıkışından önce yeni bir hikaye fragmanıyla akşama dahil oldu. Clive’in Valisthea çevresindeki karakterlerle etkileşimine ve bir sürü canavara göz attık.

Talos Princible 2 Bu Sene Geliyor

YouTube player

Croteam tarafından geliştirilen The Talos Principle 2, 2021’de duyurulmasının ardından dün akşam PS5, Xbox Series X/S ve PC için bu yıl geleceğini duyurdu.

Immortals of Aveum İçin Yeni Bir Oynanış Videosu Gösterildi

YouTube player

Ascendant Studios, 20 Temmuz’da PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC’ye gelecek tek oyunculu, birinci şahıs, sihirli nişancı oyunu Immortals of Aveum’dan oynanış görüntüleri paylaştı.

Yeni bir Metroidvania olan Ultros Önümüzdeki Sene Çıkacak

YouTube player

Ultros, önümüzdeki yıl PlayStation 4, PS5 ve PC için gelecek. Metroidvania yapısı, renkli çizimler ve sanat tarzı ile yeni bir platform oyunu olacak.

Helldivers 2 Duyuruldu

YouTube player

Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen 2015 yapımı ilk oyunun üzerinden uzunca bir süre geçti. Helldivers’ın devamı için dün gece onay verildi. Farklı biyomlarda savaşlar gösterildi. Oyun bu yıl PlayStation 5 ve PC’ye gelecek.

Ghostrunner 2 Geliyor

YouTube player

One More Level ekibinin aksiyon platform oyunu Ghostrunner devam oyunuyla birlikte geliyor. Fragmanda motosiklet üzerindeki araç savaşları öne çıkarıldı. 2023 içerisinde geleceği biliniyor.

Spider Man 2 İçin Beklenen Oynanış Videosu Geldi

YouTube player

Peter Parker ve Miles Morales’in bir arada olduğu yeni bir oynanış gösterisiyle Spider Man 2 sunumda yerini aldı. Karakterlerin yeni yeteneklerini ve hareket setlerini gördüğümüz oynanış görüntülerinde Avcı Kraven’ı da baş kötü olarak izledik.

Yeni Bir Hack and Slash RPG: Phantom Blade

YouTube player

Phantom World’de geçen yeni bir hack and slash RPG olan Phantom Blade bugün tanıtıldı. Yarı açık dünyada geçecek macerada hızlı, tempolu bir kılıç dövüşü gördük. Atmosfer ise oldukça kasvetliydi. Çıkış tarihi hakkında bilgi bulunmuyor.

Cat Quest: Pirates of the Purribean Seneye Çıkacak

YouTube player

Cat Quest serisinin yeni oyunu Cat Quest: Pirates of the Purribean resmi olarak duyuruldu. Kedicikler seneye geliyor.

Gris Yapımcılarından Neva Geliyor

YouTube player

Gris yapımcılarının elinden çıkma, yine hüzünlü bir macera olacak olan Neva önümüzdeki yıl geliyor. Üst düzey sanat tasarımı ve görselliğiyle Gris’ten allta kalır bir yanı yok gibi duruyor.

Sword Of The Sea Sunumun Sürpriz Yapımlarından Biri Olarak Duyuruldu

YouTube player

Abzu ve The Pathless Geliştiricisi Giant Squid, Sword Of The Sea isimli yeni oyununu duyurdu. Fragmanının ilk sahnelerinde çevrenin tasarımını görünce Journey 2’nin geldiğini düşündük. Pek çok kişinin aklından geçen bu düşüncenin oluşmasındaki temel sebep ise Journey’de çalışmış sanat tasarımcısı Matt Nava’nın yeni oyunda kreatif direktör rolünü üstlenmiş olması. Arazinin durmadan hareket ettiği yapımda yeni bir hareket mekaniği olan Hoversword mevcut. Terk edilmiş bir dünyada geçecek Sword Of The Sea için çıkış tarihi mevcut değil.

GranBlue Fantasy Relink Bu Kış Geliyor

YouTube player

Granblue Fantasy: Relink bu kış PS5, PS4 ve PC’ye gelecek. İlk olarak 2016’da duyurulan yapım bu sene çıkış yapacak. Başlangıçta Cygames geliştirici koltuğunda otururken Platinum Games 2019’da ekiple yolları ayırdı.

Firewalk Concord Önümüzdeki Sene Çıkış Yapacak

YouTube player

Firewalk Stüdios’un ilk büyük yapım deneyimi olan Concord bilim kurgu evreninde geçen yeni bir çok oyunculu PvP oyunu. PlayStation 5 ve PC için çıkacak.

Zelda esintileri taşıyan Towers of Aghasaba Seneye Gelecek

YouTube player

Towers of Aghasaba, bir yamaç paraşütüyle gezinen karakteri dün akşamki sunumda gösterdi. Büyük bir Zelda esintisi hissettiren yapımın önümüzdeki sene çıkacağı biliniyor.

Night in the Woods yapımcılarından Revenant Hill Geliyor

YouTube player

Night in the Woods yapımcılarının yeni oyunu Revenant Hill PlayStation 4 ve 5 için geliyor. Henüz herhangi bir bilginin olmadığı yapım geliştirilme aşamasında.

Playstation Showcase etkinliğini tam haliyle izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.