Oyun Haberleri

Assassin’s Creed Mirage İçin Pek Çok Sızıntı Yayınlandı

Ubisoft stüdyoları içerisindeki kuşlar bu sefer de Assassin’s Creed Mirage hakkındaki pek çok bilgiyi ve görüntüyü sızdırdı.

“j0nathan” isimli Youtube kanalı içerisinde Assassin’s Creed Mirage ile ilgili pek çok bilginin olduğu 20 dakikalık bir video yayınladı. Yayınladığı videoda oynanış mekaniklerinden hikayemizin genel hatlarına kadar pek çok konuya değindi.

Assassin's Creed Mirage

Video içerisinde anlatılan sızıntıların genel özeti:

Oyunun büyük bir bölümünün Basim’in memleketinde geçeceğini belirten “j0nathan” bir soygun sebebiyle farklı bir bölgeye göçmemiz gerekeceğinden bahsediyor. Bu bölgelerin AC Unity ve Syndicate ile aynı büyüklükte olduğu söyleniyor. Ubisoft’un yaygın olarak kullandığı bölgeleri ele geçirmiş karakterleri takip etme olayı aynen devam etmiş. Hikayenin özünü oluşturacak bu avlama kısmı yaklaşık 15 saat uzunluğunda olacak. Bu süre boyunca bilgi kaynağı toplamak ve şehri kurtarmak üzerine hareket edeceğiz.

Basim, haritamıza göre oldukça güçsüz olacağından gizliliğe büyük önem verilmiş durumda. Oyunun aşamalara ayrılan şöhret kısmında ne kadar kötü bir bilinirliğe sahip olursak o kadar zor bir oyun bizleri bekleyecek. Fakat oyunun zor olması sizleri yanıltmasın: deneyimimiz boyunca zorluk terletici hal alırken oyunun sunduğu mekanikler büyük bir oranda artacak. Buradan eğlenceli bir deneyim için kötü şeyler yapmamız gerektiğini anlayabiliriz. Animasyon ve mekaniklerde ise yenilikler mevcut. Origins ama daha iyisi şeklinde bir tanımlama yapmak mümkün. Her oyunda gördüğümüz Animus projesi zımbırtıları ise yeni oyunda yok denecek kadar az. AC 2’den bildiğimiz factions bu oyunda geri dönüyor.

Oyunun dışında yine bir sızıntı aracılığıyla öğrendiğimiz Ağustos çıkışlı olacağı ise tamamen yanlış. Tom Henderson geçtiğimiz haftalarda yeni AC için Ekim ayını işaret etmişti. Video doğruluyor.

İlgili sızıntı videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.