Çizgi Roman Haberleri

Ms. Marvel, Black Panther ve Champions Okurları İçin Ödüllü Yazı Yarışması Başladı

Marvel Comics yayınlarında sosyal sorunlara odaklanarak; ırkçılık, ayrımcılık, siyasi sömürü, açgözlülük, kadın / çocuk / insan hakları, din istismarı, kültür farklılığı, hoşgörü, eşitsizlik, adaletsizlik gibi evrensel konuları gündeme taşıyor.

Ms. Marvel (Arkabahçe Yayıncılık), Champions (Gerekli Şeyler Yayıncılık) ve Black Panther (Çizgi Düşler Yayıncılık) okuyanlar, bu ortak içerikleri tespit edip bir yazıda toparlayarak hediye kazanabilecek.

Arkabahçe Yayıncılık, Çizgi Düşler Yayıncılık ve Gerekli Şeyler Yayıncılık sponsorluğunda gerçekleşen ‘Derinlere Dalıyor, Derinlemesine Bakıyoruz’ yazı yarışmasında; birincilik ödülü – 3 yayın evinden 2’şer çizgi roman, ikincilik ödülü – 3 yayınevinden 1’er çizgi roman olurken diğer yazılar seçkin Blog ve sitelerde yayınlanacak.

Jüri Kurulu’nda Çağdaş Engin Kırlangıç (Çizgi Roman Okurları Platformu-ÇROP), Hürcan Köse (Mavi Turta), Özay Şen (FRPNET), Tolga Cücen’in (Paneller) bulunduğu yarışmaya katılım koşulları şunlar:
– Her araştırmacı tek yazıyla katılabilir.
– Yazılar en fazla 2 sayfa olmalıdır.
– Yazı Tipi Arial, boyut 12 olmalıdır.

‘Derinlerde’ başlığı ile croplatform@gmail.com adresine mail gönderilerek yapılacak başvurular için son tarih ise 15 Nisan 2018.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.