Edebiyat

Erbuğ Kaya’nın Yeganeler Serisi İstanbul’da Bir Ejderha ile Devam Ediyor

Erbuğ Kaya‘nın çocuk romanı serisi Yegâneler‘in ikinci kitabı Yegâneler – İstanbul’da Bir Ejderha, Doğan Çocuk bünyesindeki Xlibris Kitap etiketiyle yayımlandı.

Editörlüğünü Cansev Güven Ayanoğlu‘nun yaptığı, kapak tasarımını Hasan Taşdelen‘e ait olan Yegâneler – İstanbul’da Bir Ejderha‘da Erbuğ Kaya, söz verdiği gibi İstanbul‘a bir ejderha çağırdı.

Onlar Doğanın Diyarı’nın Umudu, Gizemli Sanatların En Genç Ustaları! Onlar Yegâneler!

Doğanın Diyarı ve Hükmedenlerin Diyarı arasındaki mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Geçmiş zamanın ünlü imparatoru Sargon, iki diyarı birleştirip yeniden hüküm sürmek ister ancak önce Safir’i yok etmelidir. Karanlığın çağrısına karşılık verenler, Ormanbağ kardeşlerin peşine düşer. Üstelik onları bulmak isteyenler sadece Sargon’un yolladığı tuhaf büyücüler de değildir. Yegâneler, iki diyar arasındaki savaşın geçmişiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıkarken, İstanbul’daki ejderhanın neyin peşinde olduğunu öğrenmek zorundalar. Çünkü aralarında bir hain olabilir.

İyi okumalar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.