Haberler

World of Darkness 20. Yıl Kitaplarında İndirimleri Kaçırmayın!

Mart ayından beri White Wolf ve World of Darkness cephesinden gelen güzel haberlerin arkası kesilmek bilmedi. Birbirinden güzel duyuruların ardından şimdi de World of Darkness 20. Yıl başlıklarında şahane indirimler, karanlığa adımını atmak isteyenleri ve koleksiyonunun eksik parçalarını tamamlamak için fırsat kollayanları bekliyor!

Hem de bu indirimler, çoğunluğun üç büyükler olarak hitap ettiği Vampire: the Masquerade, Werewolf: the Apocalypse ve Mage: the Ascension başlıkları ile sınırlı değil. Hunter, Changeling ve daha birçok World of Darkness başlığının kitaplarını indirimlerde yakalamanız mümkün. White Wolf ve Onyx Path Publishing tarafından yayımlanan kitapların yanı sıra, topluluk üyeleri tarafından hazırlanan ve resmi kitaplarda değinilmeyen birçok konuya ışık tutan Storyteller’s Vault kitaplarında da indirimler mevcut.

Yaklaşık 1 hafta boyunca  sürecek bu indirimden yararlanmak, hangi kitapların indirime girdiğini görmek isterseniz, Storyteller’s Vault indirim sayfasına buradan göz atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.