Oyun Haberleri

Vampire the Masquerade – Swansong Ön Satışa Çıktı

Vampire the Masquerade – Swansong, Epic Games üzerinden 179 TL fiyatı ile ön satışa çıktı. PC satışı yalnızca Epic Games ile sınırlı olacak oyun 19 Mayıs‘ta erişime açılacak.

Vampire the Masquerade – Swansong oyununu The Council oyununu da geliştiren Big Bad Wolf Studios hazırladı. Önceki oyununda da hikayeye ağırlık veren firma yine hikaye anlatıcılığı ön planda tutacak. Hatta oyunlarının Telltale Games oyunları tadında olacağını söylüyorlar.

Swansong’da 3 farklı karakterin hikayesini aynı anda oynayacağız. Bu vampirler, Detroit: Become Human‘daki androidler gibi ortak bir hikayede buluşacaklar. Ancak bu hikaye bizim seçimlerimize göre yaklaşık 15 farklı sona ulaşacak.

Karakterlerimizden şiddete en yatkın olanı ve en yaşlısı 300 yaşındaki Galeb olacak. Zira Galeb, hızlı ve kesin çözümleri tercih eden bir Ventrue.

Leysha ise daha aldatmaya yönelik yöntemleri tercih eden bir Malkavian. Leysha’nın deliliği ve halisünasyonları da oyunun hikayesinde kendisine yer bulacak.

Son karakterimiz ise bir gece kulübünün sahibi olan Emem olacak. Tabii ki o da işlerini ikna yeteneklerini ve cazibesini kullanarak çözmeyi tercih eden bir Toreador.

Karakterleri ve güçlerini tanıtıp oyunun mekaniklerine dair fikir veren fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Oyun, Camarilla’nın Boston prensinin saldırıya uğramasıyla başlayacak. Saldırıdan kurtulmayı başaran prens bu üç Camarilla ajanına saldırının arka planını açığa çıkarma görevi verecek.

Hem dünyanın düzeni hem de vampir özellikleri açısından Vampire the Masquerade – Swansong, VtM’nin FRP kural kitaplarından beşinci edisyonu baz alacak.

Diğer Vampir Oyununa Ne Oldu?

Son yıllarda World of Darkness’ta geçen oyunların sayısı bir anda arttı. Vampire the Masquerade – Bloodhunt gibi battle royale tarzında bir oyunla da karşılaştık. Birçok text adventure oyunuyla da WoD dünyasında yeni hikayeler tattık.

Ancak VtM hayranlarını en çok heyecanlandıran haber Bloodlines 2’nin geleceği olmuştu. Ne yazık ki Paradox önce ilk Bloodlines oyununu ana yazarı olan Brian Mitsoda ile yollarını ayırdı. Kısa bir süre sonra da oyunu geliştiren ekipten memnun kalmayıp tüm projeyi çöpe attı. Gerçi Paradox son zamanlarda yaptığı açıklamalarda oyunu geliştirmeye baştan başladıklarını söylüyor. İşler de gayet yolunda gidiyormuş. Fakat geliştirici firmanın dikkatini dağıtmamak adına artık süreci gizli yürüteceklermiş.

Yine de doğruluğundan emin olamadığımız bazı sızıntı bilgiler Bloodlines 2’ye 2023’te kavuşabileceğimizi söylüyor. O zamana dek açlığımızı Swansong ile bastıracağız.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.