Dizi Haberleri

Üzgünüm Davido, Cyberpunk: Edgerunners 2. Sezonuyla Dönmeyecek

Tüm başarısına rağmen Cyberpunk: Edgerunners, 2. sezonuyla ekranlara dönmeyecekmiş. Hayranlar, bir oturuşta biten ve duygularımızla oynayan o 10 bölümle idare etmek zorunda kalacak.

Cyberpunk 2077‘ye duyulan ilgi Cyberpunk: Edgerunners animesinin Netflix’i kasıp kavurmasıyla yeniden canlandı. Zira bu anime serisi Night City’i o kadar güzel tasvir ediyordu ki o leş şehrin havasını bir kez daha soluyan oyuncular oyunu yeniden yüklemeden duramadı. Üstelik oyuna ikinci bir şans vermeye yanaşmayacak kadar hayal kırıklığı yaşamış oyuncular da yaptılar bunu. Ve önyargılarını bir kenara bırakınca CDPR’ın geçtiğimiz dönemde oyunun hatalarını hayli temizlemiş olduğunu gördüler.

Dolayısıyla Cyberpunk 2077 önce oyunu aynı anda oynayan oyuncu sayısıyla göz kamaştırdı. Ve 1 aydır her gün 1 milyon civarında oyuncuyu Night City’de ağırlamaya devam ediyor.

YouTube player

Popülerliği anime sayesinde artan tek şey Cyberpunk 2077’nin kendisi olmadı. Animenin şarkıları da Spotify listelerinde bir anda zirveye taşındı. Oyunun müzikleri zaten harikaydı. Ama animeyle de serinin müziklerine ilgi artınca Cyberpunk ekibi dünyanın her yerine açık bir beste yarışması başlattı.

Kısacası Cyberpunk: Edgerunners’ın başarısı tartışılamaz bir boyutta. Hem Netflix, hem Cyberpunk 2077 ekibi, hem animeyi hazırlayan Studio Trigger, hem de CDPR, David Martinez’in macerasıyla gurur duyuyor. Fakat buna rağmen animenin son bölümüyle bittiğini ve bitmiş kalacağını söylüyorlar. Yani Cyberpunk: Edgerunners 2. sezonuna muhtemelen asla kavuşmayacak.

Animeyi bağımsız bir hikaye olarak düşündük. Tamamlandı ve bitti. Şu an arka planda 2. sezon için bir çalışma yok. Gelecekte başka bir anime hazırlayacak olsak bile bu ikinci sezon mu olur yoksa tamamen bambaşka bir şey mi, bilmiyorum.

Satoru Honma

Aslında dizi ikinci sezona ihtiyaç duymuyordu zaten. Zira animenin odaklandığı grubun ve David Martinez’in hikayesi zaten nihayete varmıştı. (Gerçi, V’nin hikayesi de öyle. Ama bir devam oyunu hazırlıyorlar…) Yine de başka bir karakter ile Night City’i bir kez daha deneyimlemeyi umuyorduk. Hem, biraz daha muhteşem müziğe de kimse hayır demezdi.

Neyse ki Cyberpunk: Edgerunners’ın yarattığı açlığı bastıracak yapımlar şu an ocakta pişiyor. Cyberpunk 2077’nin ilk (belki de tek) hikaye DLC’si The Phantom Liberty, 2023’te çıkacak. İkinci oyun için de hazırlıklar geçtiğimiz hafta başladı. Ancak o oyunu önümüzdeki 1-2 yıl göremeyiz muhtemelen.

YouTube player
Bu klibi izlediniz mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.