Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077, Radyo Kanalı İçin Bir Yarışma Düzenliyor

Phantom Liberty DLC’si ile oyuna gelecek olan Growl FM radyo kanalı yalnızca hayranların bestelerini çalacak. Cyberpunk 2077 ekibi bu şarkıları seçmek için 3000 dolar ödüllü bir yarışma düzenliyor.

Siz de Night City’de dolaşırken güzel gider dediğiniz bir bestenizle yarışmaya katılabilirsiniz. Zira Cyberpunk 2077 Rusya da dahil olmak üzere hiçbir ülkeyi dışlamıyor. Yani yarışma her ülkeden Cyberpunk hayranlarına açık. İngilizce bilgisi de sadece katılım kurallarını ve formları okurken gerekiyor.

Fakat yarışmanın kabul ettiği besteler için tabii bazı sınırlamalar da var.

Öncelikle yarışmaya her türden beste ile katılabileceğinizi söyleyeyim. Yani Night City’e yakışacağı sürece ister jazz olsun ister rap, fark etmiyor. Gönderdiğiniz bestenin bir vokale sahip olması gerekmiyor. Ancak vokal varsa şarkının sözleri yalnızca İngilizce, İspanyolca, Japonca ya da Çince olabiliyor. Ayrıca yarışma yalnızca 2-3 dakikalık şarkıları kabul ediyor. Yani daha kısa ya da uzun süren bir parça ile katılmak mümkün değil.

Bestenin tamamen orijinal olması gerektiğini vurguluyorlar. Telif hakkı olan herhangi bir ses içermemeli. Benzer şekilde vokal için de başka bir sanatçının sesi kullanılmamalı. Son olarak da şarkının sözlerinin ırkçı, ayrıştırıcı, cinsiyetçi, suça özendiren ya da saldırgan ifadeler içermemesi gerektiğini vurguluyorlar.

Growl FM için 15 parça seçmek istiyorlar. Bestesi radyo kanalı için seçilen 15 katılımcının tamamı hem 3000 dolar para ödülü hem de bir yazılım paketi ve bir de hediye paketi kazanacak. Yani bu yarışmada birincilik için yarışmaya gerek olmayacak. Ödül almak için ilk 15 parça arasına girmek yeterli.

Yarışmanın katılım formuna buradan ulaşabilirsiniz. Kuralların detaylı açıklamaları da burada. Yarışma 14 Ekim’de başladı. Katılım için son tarih de 30 Kasım 2022. Sonuçlar ise en geç 31 Ocak 2023’te açıklanacak.

Yarışmaya katılacak tüm okurlarımıza bol şans!

Güncelleme (30 Kasım 2022): 7800 beste!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.