Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077 Seneye Gelecek Phantom Liberty DLC’sinin Fragmanını Yayınladı

Cyberpunk 2077 bugün, 13 Eylül‘de yayınlanacak olan Edgerunners animesinin içeriğinden bazı eşyaları oyuna yamaladı. Ayrıca oyunun 2023‘te Johnny Silverhand’le çıkacak DLC’sinden de ilk fragman geldi.

Night City Wire özel programı size geleceğini haber verdiğimiz tüm haberlerle geldi. Gerçekten de CDPR oyundaki bug’ları bir önceki yamada yeterince temizlediklerini düşündüklerini söyledi. Nihayet oyunu çıkarırken yakalamayı istedikleri kalite seviyesine ulaşmışlar. Bu yüzden bundan sonraki güncellemelerde oyunu zenginleştirmeye odaklanacaklar.

Zaten bir önceki yama ile oyun biraz zenginleşmişti. Farklı daireler satın alabilme ve aynada saç stili değiştirebilme gibi özellikler eklemişlerdi.

Bugün yayınlanan Edgerunners güncellemesi ile de oyuna 13 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak olan animeden bazı eşya ve karakterler taşıyacaklar. Zaten animenin oyunu oynayan kişilere çok tanıdık hissettireceğini söylüyorlar. Zira o da Night City’de, tanıdık mekanlarda geçecek.

Aşağıdaki fragmanda da bu benzerliği görebilirsiniz:

YouTube player

Ayrıca biz animenin V’nin hikayesinden öncesini anlatacağını tahmin etmiştik. Fakat yayında yaptıkları açıklama öyle olmadığını gösteriyor. David Martinez ile V’nin hikayesi çok benzer zamanlarda geçecekmiş. Yolları V ile kesişmese de Martinez’in hikayesinde birçok tanıdık karakter göze çarpacakmış. Ancak oyunu oynamamış kişilerin de animeden keyif alacağını söylüyorlar.

Bu arada bu güncelleme sayesinde artık Ripperdoc’lara gittiğimizde karakterimizin nasıl göründüğünü değiştirme imkanımız olacak. Ayrıca V’nin oynayabileceği bir arcade oyunu da getirmişler. İlerleyen zamanlarda gelecek güncellemeler de arabada giderken ateş edebilme özelliği ve düzenli çalışan polis devriye sistemi konusunda yenilikler içerecekmiş.

Son olarak o çok beklediğimiz genişletme paketi haberi de nihayet geldi. 2023’te yayınlayacakları DLC’nin adı Phantom Liberty olacakmış.

Phantom Liberty’nin teaser fragmanını da aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube player

Keanu Reeves de Johnny Silverhand’i seslendirmek için tekrar stüdyoya dönüyor. Onun içine hiç sinmeyen olaylara verdiği tepkileri siz de özlemiş misiniz?

Bu genişletme paketi Night City’i de “genişletecek”. Şehirde daha önce görmediğimiz, gezemediğimiz mekanlar bu paket sayesinde oyunculara açık olacak. Ne yazık ki bildiklerimiz bununla ve fragmanda gördüklerimizle sınırlı.

Tüm yayının kaydını aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.