Dizi Haberleri

Cyberpunk: Edgerunners Anime Serisi Eylül’de Çıkacak

Cyberpunk 2077‘nin evreninde bir grup paralı askerin hikayesini anlatan Cyberpunk: Edgerunners animesi tam fragmanıyla karşımızda. Eylül‘de Netflix‘te yayınlanacak dizinin müziklerini Akira Yamaoka besteliyor.

Akira Yamaoka özellikle Silent Hill serisi için yaptığı bestelerle aklımıza kazınan bir isim. The Medium oyununda da yine harika bir iş çıkarmıştı. Ama zaten Cyberpunk 2077 de müzik anlamında tartışmasız muhteşem bir oyundu. O yüzden oyunun müzik konusundaki başarısını animede Yamaoka ile iş birliği yaparak devam ettirecek olması bizi fazlasıyla heyecanlandırıyor.

Cyberpunk: Edgerunners 10 bölümden oluşacak. Dizinin Eylül’de çıkacağı netleşmiş olsa da yayınlanacağı tam tarih henüz belli değil. Netflix’te yayınlanacak seriyi CD Projekt RED ve Studio Trigger birlikte hazırlıyorlar.

Çizimleri ve renklendirmesiyle seyircilerin beğenisini kazanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube player

Dizinin açılış jeneriğini içeren haberimize buradan ulaşabilirsiniz. İlk kısa fragmanı ve özel klibini içeren haberimize de buradan göz atabilirsiniz.

Cyberpunk: Edgerunners yasadışı yöntemlere başvuran bir grup paralı askerin hikayesini anlatıyor. Ana karakterlerimizden David Martinez, Arasaka‘dan eğitim almış bir Street Kid. Yani Night City‘nin sokaklarında büyümüş bir çocuk olmasına rağmen Arasaka ile de bağı olan biri. Ta ki yaşadığı bir trajedi onu vücuduna hızlandırıcı yasadışı sibernetikler bağlamaya itene kadar. Bu noktadan sonra suçlular dünyasının bir parçası olan Martinez’e yeraltı dünyasıyla tanışması konusunda Lucy adında bir Netrunner yardımcı oluyor.

David ve Lucy’e eşlik eden takım arkadaşlarını da fragmanda görüyoruz: Dorio, Katsuo, Kiwi, Maine, Pilar ve Rebecca. Ancak bu karakterler hakkında henüz pek de bir şey bilmiyoruz.

Cyberpunk: Edgerunners, Cyberpunk: 2077’den daha önce geçen bir hikaye anlatacak. Bunu da oyunda AfterLife’ta içebildiğimiz içkiler üzerinden biliyoruz. AfterLife’ta adına atfedilmiş bir içki olması için iki kriter var. Yaşarken adını duyurmak ve bir efsane olarak ölmek. Dolayısıyla V’nin hikayesini oynarken David Martinez’in hikayesi çoktan bitmiş olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.