Dizi Haberleri

Cyberpunk: Edgerunners Animesinden İlk Fragman Yayınlandı

Netflix, yaklaşmakta olan Cyberpunk 2077 anime spin-off’u Cyberpunk: Edgerunners‘ın ilk tanıtım fragmanını yayınladı.

Studio Trigger ve Netflix tarafından yaratılan Cyberpunk: Edgerunners, 2020 yılında oyuncularla buluşan Cyberpunk 2077 dünyasında geçen 10 bölümlük bir anime olarak karşımıza çıkacak. Dizinin müziklerini en çok Silent Hill video oyunları serisindeki çalışmalarıyla tanınan Akira Yamaoka besteleyecek.

YouTube player

Cyberpunk: Edgerunners Konusu

Cyberpunk: Edgerunners, geleceğin teknoloji ve vücut modifikasyonu takıntılı bir şehrinde hayatta kalmaya çalışan bir sokak çocuğu hakkında bağımsız bir hikaye anlatıyor. Bununla birlikte, cyberpunk olarak da bilinen bir paralı asker kanun kaçağı olan Edgerunner olarak hayatta kalmayı seçiyor.

Edgerunners Hakkında

10 bölüm olarak yayınlanacak anime dizi, Eylül 2022’de Netflix ekranlarında olacak. Fragmandan ve posterden de anlaşıldığı üzere çok renkli bir yapım karşımıza çıkacak.

Cyberpunk: Edgerunners, CDPR ve Studio Trigger tarafından yaratıldı. Edgerunners, Visions’ın öne çıkan kısa filmi “The Twins”i yöneten Hiroyuki Imaishi tarafından yönetilecek ve Little Witch Academia’dan tanınan Yoh Yoshinari de karakter tasarımlarını yaptı. Kısmen doğrudan CDPR’den bir hikaye fikrine dayanan dizinin senaryosu Yoshiki Usa ve Trigger’ın kurucu ortağı Masahiko Otsuka tarafından yazıldı. Silent Hill efsanesi Akira Yamaoaka da dizi için yaptığı müziklerle bizi iyice atmosfere sokacak.

Diziden bir de özel kısa video yayınlandı.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.