Dizi Haberleri

The Rings of Power Dizisindeki Adar Kim?

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) kısa süre önce korkutucu bir yeni kötü karakteri izleyicilere sundu. Kimdir bu Adar?

Adar isimli yeni karakterin diziye girmesiyle üçüncü bölümü izleyenler gözlerini ekrandan ayırmadı.

Adar the rings of power

Adar’ın kitaplarla nasıl bağdaştığını hatırlamaya çalışan J.R.R. Tolkien okurlarının kafasının karışması normal. Adar özgün bir karakter ve dizi için geliştirilen bir olay örgüsünün merkezinde yer alması planlanıyor.

Bu yan hikaye, orkların bir dizi tünel kazdığını ortaya çıkaran elf Arondir‘e (Ismael Cruz Córdova) odaklanıyor. Bu tüneller aslında orkların kendileri için “kötülüğün sadece sürdüğü değil, geliştiği de” bir üs kurmak adına yaptıkları planın parçası. Hayranların teorilerine göre bu, Mordor’a giden yol olabilir.

Adar claw eldiven the rings of power

Adar ise orkların lideri ve Game of Thrones’ta Benjen Amca’yı da oynayan Joseph Mawle tarafından canlandırılıyor. İlginç şekilde Adar bir ork değil ve bir elf gibi görünüyor. Bu, orkların Adar’dan bahsederken Elfçe bir kelime kullanmasıyla doğrulanıyor.

Pençeli eldivenler akla ilk olarak Sauron‘u getiriyor. Dizide Adar, “derin bir acıma ve yaralı/düşmüş asalet duygusunu da hissettirebilen bir kötü karakter” olarak tanımlanıyor.

Sauron’un İyi Bir Adam Olduğunun Kanıtı

Adar’ın elf olduğu ortaya çıkarsa bu, The Rings of Power dizisinin sunduğu ilginç bir sürpriz olur ve Tolkien hayranlarının buna alışması biraz zaman alabilir.

Kaynak: Independent

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.