AYBABTUDizi Haberleri

Sandman Dizisinde Göreceğimiz Hikayeleri Neil Gaiman Açıkladı

Neil Gaiman, hakkında her haberi heyecanla beklediğimiz Netflix Sandman uyarlamasına dair yeni bilgiler paylaştı. Yazar, özellikle uyarlamanın kapsayacağı hikaye ve zaman dilimi ile ilgili konuştu.

Collider ile gerçekleştirdiği röportaj sırasında Gaiman, uyarlamanın ilk sezonunun hem Prelüdler ve Noktürnler’i (Preludes & Nocturnes) hem de Bebek Evi’ni (The Doll’s House) ekranlara taşıyacağını açıkladı. 10 bölümden oluşacak ilk sezonla, ilk 16 cildin ekrana taşınacağını belirten yazar, “araya sürprizlerin de serpiştirileceğini” ekledi.

Yapım aşamasının ne durumda olduğu sorulduğunda ise Gaiman, “oyuncu seçme sürecinin tam ortasında olduklarını” belirtti. COVID-19 salgını nedeniyle yarıda kesilmek zorunda kalan yapım süreci, oyuncu seçiminin kaldığı yerden devam etmesiyle tekrar ivme kazanmış durumda.

Neil Gaiman, Netflix’in Sandman Uyarlamasının 21. Yüzyıla Göre Güncelleneceğini Söylüyor

Gaiman, Collider ile gerçekleştirdiği röportajda çizgi roman serisini sevenlerin, Netflix uyarlamasına bayılacağını düşündüğünü belirtirken bir başka medya kaynağı Digital Spy’a verdiği röportajda da hikayenin, 2021’e taşınacağını açıkladı. Yazarın, hikayenin 21. yüzyıla uyarlanması ile ilgili bir başka röportajda verdiği şu demecini bir başka haberimizde sizlerle paylaşmıştık:

Ama görüşümüz, her şeyi anlatmak yönünde. Ama aynı zamanda, benim özel olduğunu düşündüğüm bir şey yapma şansımız var ki bu da uyarlamaya, bir sesli kitap gibi davranmak çünkü Netflix uyarlamasına yaklaşımımız, ‘Pekala, 2020 yılındayız. Diyelim ki Sandman’i 2020’de yazmaya başladım – nasıl yazardım? Neleri değiştirirdik? Bu karakterin cinsiyeti ne olurdu? Şu karakter nasıl biri olurdu? Yaşanan olaylar neler olurdu?

Yine Digital Spy ile sohbetinde Gaiman, yapım ve çekim süreci ile iglili şu bilgiyi paylaştı:

Mayıs ayının sonunda çekimlere başlamayı planlıyorduk. Ama COVID’in dünyayı soktuğu hal nedeniyle her şey durmuş durumda. Netflix uyarlaması 2021’de geçecek ve böylece Morpheus, 70 yerine 105 yıl tutsak kalmış olacak.

Son olarak, birçok Sandman hayranının merakını doğrulayan Gaiman, serinin ana karakteri Dream’in (Rüya) dış görünüşünün, tıpkı çizgi romanlarda olduğu gibi hikaye süresince değişeceğini doğruladı.

Görünüşe göre Sandman’in Netflix uyarlamasında pek çok ilginç değişiklik göreceğiz. Dizi ile ilgili henüz bir yayın tarihi ise açıklanmış değil.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.