Dizi Haberleri

Inhumans Dizisinin İlk Oyuncusu Belli Oldu!

Maalesef, doğru! Game of Thrones’un en bedbaht, en ipe sapa gelmez karakterlerinden Ramsay Bolton’ı canlandıran Iwan Rheon, Marvel’ın yeni dizisi Inhumans’da, Inhumans halkının lideri Black Bolt’un delirmiş kardeşi Maximus’u oynayacak!

Inhumans dizisinin haberleri bile tazeyken Marvel Stüdyoları işe koyularak dizinin ilk oyuncusuyla anlaşmış bile!

Yukarıda maalesef dediğimize bakmayın. Game of Thrones dizisinin böyle bir etkisi var işte. Bazı karakterler o kadar uç noktalarda, imkansız derecede kötü ve acımasız gösteriliyor ki o karaktere ve dolayısıyla oyuncuya kin gütmeye başlıyoruz. Ancak Iwan Rheon’ın müthiş oyunculuğuyla bu rolü kotaracağından eminiz!

Serinin başyapımcısı Scott BuckMaximus karmaşık bir karakter. Aynı anda hem sevilesi, hem çekici, hem trajik hem de cani bir karakter ve Iwan gibi birinin kayda değer yeteneklerini bu karakter üzerinde göreceğim için çok heyecanlıyım” açıklamasında bulundu.

Marvel TV başkanı Jeph Loeb de “Iwan’ın çekici, kurnaz ve tamamen beklenmedik bir şekilde tehlikeli olabilme yetenekleri bütünü, bu karaktere can vermek için ihtiyacımız olan tek şeydi. Onu ekipte görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Daha önceki haberimizde de söylediğimiz üzere bu dizi diğer Marvel TV yapımlarından farklı olarak ilk bölümünü televizyon ekranlarında değil beyaz perdede yayınlayacak. Dizinin ilk bölümü Amerika İşçi Bayramı yani 4 Eylül 2017’den itibaren tam 2 hafta boyunca 74 ülkede IMAX salonlarında yayınlanacak, ardından kalan bölümler televizyonda yayınlanmaya devam edecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.