Dizi Haberleri

Grev Başladığında Andor, 2. Sezon Çekimlerini Bitirmemişti

Korktuğumuz başımıza geldi. Yazar grevinden etkilenmemeyi başardı diye sevindiğimiz Andor, 2. sezonunun çekimleri tamamlanmak üzereyken aktör grevine tosladı. Dizinin çekimleri aksadı.

Deadline‘ın haberine göre Andor 2. sezon için çekimleri tamamlamak üzereydi. Zaten çekimlere Kasım’da başlamışlardı. Geriye de yalnızca birkaç haftalık işleri kalmıştı. Fakat aktör grevi sebebiyle tüm plan aksadı.

Oyuncuların bir kısmı seti terk etti. SAG-AFTRA’ya bağlı olmayan aktörler ise bazı sahneleri çekmeye devam ediyor. Zira Disney’in anlaşmaları seti terk etmeleri halinde ağır yaptırımlar uyguluyor. Fakat dizi grevdeki oyuncular eksikken tamamlanamayacak zaten.

Diego Luna’nın Andor’un başarısı için adres gösterdiği Tony Gilroy ise yazar grevleri başladığından beri grevdeydi. Ancak hayranlarını senaryonun çoktan hazır olduğu konusunda temin etmişti.

Grevlerin sonu ne zaman gelir belli değil. Nitekim yetkili isimler grevdeki çalışanların isteklerine henüz boyun eğmedi. Hatta onları kıracak veya öfkelendirecek açıklamalar yaptılar. Durum buyken özellikle Disney’in bu grevlerden hiç memnun olmadığını biliyoruz. Tony Gilroy da zaten bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirmişti.

Kısaca, Andor’un o hayran kaldığımız kalitesi ne yazık ki düşme tehlikesi yaşıyor. Her an baştan savma bir çözümle yamalanmış bir dizi çıkabilir karşımıza. Aksaklık olmasa Andor 2. sezonunu 2024’ün ikinci yarısında yayınlayacaktı.

Bir şeyi beğenip övmeyeduralım, hemen başına bir iş geliyor. Disco Elysium muhteşem dedik, yaratıcı kadrosu mahkemelik oldu. Andor fevkalade dedik, greve kurban gitti. Dune Part 2 için de erteleme planları yapıyormuş Warner Bros.

Kalite düşmesin yeter, biz bekleriz…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.