Dizi Haberleri

Star Wars: Andor 2. Sezon Çekimleri Başladı

Biz daha ilk sezonun büyüsünden kurtulamamış, muhteşemliğini övmelere doyamamışken Star Wars: Andor 2. sezonu için çekimlere başladı. Bu sezon, Diego Luna‘nın Cassian Andor’u son canlandırışı olacak.

Andor dizisinin ikinci sezon onayını aldığını Şubat ayında Stellan Skarsgard’dan öğrenmiştik. Andor’da Luthen karakterini canlandıran Skarsgard, Dune‘da da Baron’u canlandırıyor. Skarsgard, sonbahara kadar Dune: Part 2 ile işini bitireceğini ve sonbaharda Andor için sete döneceğini söylemişti. Her şey plana uygun gitmiş olmalı ki Andor’un ikinci sezon çekimleri bu hafta itibariyle başladı.

Collider‘ın haberine göre ilk sezonuyla Star Wars hayranlarını zevkten dört köşe bırakan bu dizi, ikinci sezonunda da işi sıkı tutacak. Zira dün başlayan çekimler 2023’ün sonuna kadar devam edecek. Bu da 12 bölüm için en az 8 ay çekim yapacakları anlamına geliyor. İlk sezon çekimleri başladıktan 3 yıl sonra yayınlandı. Bu yüzden ikinci sezona kavuşmamız da yıllar alabilir. Ama o da bu kadar kaliteli olacaksa bekleriz; birkaç yıl nedir ki?

İkinci sezon aynı zamanda dizinin son sezonu olacak. Ve 24. bölümün ardından Cassian Andor’u canlandıran Diego Luna’nın bu karakterle işi bitecek. Zira Luna, 24 bölümle karaktere dair anlatılması gereken her şeyi anlatacaklarını söylüyor. Daha fazla uzatarak işin tadını kaçırmak istemiyormuş.

Açıkçası bu kadar güzel bir yapıma bu kadar kısa sürede veda edecek olmak bizi üzüyor. Ancak Luna’nın söylediklerine de hak veriyor ve saygı duyuyoruz. Ayrıca Luna’yı başka yapımlarda, başka rollerde görmek için de sabırsızlanıyoruz!

İkinci sezon için detaylara şimdilik haberimizde yer vermiyoruz. Zira ilk sezonun finali 23 Kasım Çarşamba, yani daha yeni yayınlandı. Spoiler olmasın. (Bu arada son bölümde post-credits sahnesi var, kaçırmayın…)

Ayrıca Andor’un bu kadar muhteşem bir dizi olduğunu görmemizin ardından şu dergi fotoğrafları da tekrar gündeme geldi.

Andor’un arka planda kalmış olması artık sizin de kalbinizi kırmıyor mu?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.