Dizi Haberleri

Constantine 2 Onay Alınca Constantine Reboot Dizisi İptal Oldu

Constantine’in yeni filmi başrolünde Keanu Reeves ile geliyor. Ancak bir Warner Bros.’a iki Constantine projesi fazlaymış meğer. Devam filmini onaylayan stüdyo Constantine reboot dizisini iptal etti.

Bu habere şaşırmadık desek yalan olur. Zira Warner Bros. kısa süre önce diziyi iptal etmeyeceklerini söylemişti. Hatırlarsanız Batgirl ve Batman: Caped Crusader‘in iptal olması DC hayranlarını endişelendirmişti. Warner Bros. da DC uyarlamalarının son durumu hakkında açıklama yapmıştı. Çizdikleri yol haritasında Constantine dizisini iptal etmeyeceklerini söylemişlerdi. Üstelik çekimlerin 2023’te başlayacağına da kesin gözüyle bakıyorlardı.

Gelgelelim Constantine 2 onay alınca reboot projesini iptal ettiklerini açıkladılar. Dolayısıyla Warner Bros.’un verdiği diğer sözler ve yaptığı açıklamalar da gözümüzde geçerliliğini kaybetti. Biz de Legendary’e Warner Bros.’tan ayrılmak istemeleri konusunda bir kez daha hak verdik.

Constantine reboot dizisi John Constantine’in acemilik yıllarını konu alacaktı. Ünlü karakterin okült ile tanışması hikayesini izleyecektik. HBO Max dizinin başrolü Riz Ahmed gibi birini aradıklarını söylemişti. Ancak sonradan bu rol için Sope Dirisu ile konuştuklarını duymuştuk. Dirisu hakkındaki söylentiler hiçbir zaman doğrulanmadı.

Dirisu filmin onay almasını takiben bir yorum yapmadı. Fakat dizinin iptal olduğu haberi gelince sosyal medya hesabı üzerinden ikinci filme destek olduğunu belirten bir paylaşım yaptı.

Onların canına oku, Kral.

Size üç farklı Constantine projesinin gündemde olduğunu söylemiştim. Sandman spin-off’u olan Johanna Constantine’i bir kenara bırakacak olursak devam filmi ve dizi arasında bir seçim yap deseler herhalde çoğu kişi Keanu Reeves ile Constantine 2’yi seçerdi. Bu yüzden Warner Bros.’un yaptığı seçime çok da itiraz edemiyoruz. Ancak diziyi iptal etmeyeceklerini söyledikten hemen sonra iptal etmiş olmaları firmaya duyduğumuz kırılgan güveni hayli sarstı. Warner Bros. ile çalışan yapımcıların da bu ani değişikliklerden memnun kaldığını hiç sanmıyorum.

Umarım devam filmi güzel olur ve beklediğimize değer diyor, haberi umutla sonlandırıyorum.

Matt Ryan filmde bir cameo yapar mı dersiniz?

Kaynak: Variety

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.