Dizi Haberleri

Chucky Dizisi 3 Sezonun Ardından İptal Edildi

Chucky dizisinin iptali korku sezonuna girdiğimiz dönemde kesinlikle güzel bir haber değil. Variety’de yer alan bir habere göre, Syfy ve USA Network korku/komedi dizisi Chucky’yi üç sezonun ardından iptal etti. Görünüşe göre dizinin hikayesinin tamamlanması için sonraki sezonu ya kısa olacaktı ya da yerine bir film yapılacaktı. Nihayetinde bu düşünceler bir yere varmadı.

Child’s Play serisinde 8 filmde yer alan katil bebeğe odaklanan dizi, 2021 yılında prömiyerini yaptı. Chucky en başından beri hayranlardan ilgi gördü. Dizinin yaratıcısı Don Mancini X’te attığı yazıda şunu söyledi:

Bu yazıyı göz önüne alırsak ileride serinin devamının geleceğini düşünebiliriz. Ayrıca Don Mancini şu sözleri de söylemeyi ihmal etmiyor:

Chucky’nin dördüncü sezon için geri dönmeyeceği haberine çok üzüldüm. Ancak geçirdiğimiz üç öldürücü yıl için çok minnettarım. UCP/SYFY/Peacock/Eat the Cat’e, harika oyuncularımıza ve Toronto merkezli ekibimize (sektörün en iyileri) teşekkür ederim. Son olarak da muhteşem hayranlarımıza kocaman bir kucak dolusu teşekkür gönderiyorum. İnanılmaz #RenewChucky kampanyanız Chucky’nin soğuk kalbini gerçekten ısıttı. Chucky geri dönecek! O her zaman geri döner.

Mancini, yarattığı Chucky karakterinin her zaman dirilmenin bir yolunu bulması hakkında söylediği sözde haksız değil. Pek çok hayran, Mancini’nin dahil olmadığı Child’s Play’in 2019’da yeniden başlatılmasından sonra karakterin orijinalinin geri dönmeyeceğini düşündü. Ancak Brad Dourif tarafından seslendirilen versiyon, yeniden başlatma olayını göz ardı eden ve orijinal süreklilikten devam eden TV dizisi için geri döndü.

Don Mancini, 1988’deki ilk Child’s Play’den bu yana yedi Chucky filminin tamamını yazdı. Ayrıca sevgili (ve katil) Good Guys bebeğini asla terk etmedi. İyi bir katili asla alt edemezsiniz ve Chucky de istisnalardan biri. Şu anda tek soru Charles Lee Ray’in hepimize eziyet etmek için ne zaman ve nasıl geri döneceğidir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.