Sinema Haberleri

Five Nights At Freddy’s 2, Josh Hutcherson Tarafından Onaylandı

Başrol oyuncusu Josh Hutcherson, Five Nights at Freddy’s 2’nin ilerlemekte olduğunu doğruladı. Yani film için henüz bir çekim aşaması yok. Sadece şu an hikayenin yapım aşamasında olduğunu biliyoruz. Aynı adlı popüler video oyunu serisinden uyarlanan yönetmen Emma Tammi’nin Five Nights at Freddy’s filmi geçen yıl gösterime girmişti. Çoğunlukla olumsuz eleştirilere rağmen kısa sürede Blumhouse’un gişede en çok hasılat elde eden filmi olmuştu. Ancak filmin başarısına rağmen, Blumhouse henüz resmi olarak bir devam filmine yeşil ışık yakmadı.

Şimdi, Variety ile yakın zamanda yaptığı bir röportaj sırasında Hutcherson, Five Nights at Freddy’s 2’nin doğruladı. Aktör herhangi bir hikaye detayı paylaşmadı ve Blumhouse henüz bir açıklama yapmadı. Ancak senaryo ve devam filminin beklenen prodüksiyon zaman çizelgesi hakkında umut verici bir güncelleme yaptı. Hutcherson’ın yorumunun tamamına aşağıdan göz atabilirsiniz:

Şu anda hikayeyi tamamlama sürecinde olduklarını ve mümkün olan en kısa sürede başlamak istediklerini biliyorum. Açıkçası, hayranlar inanılmaz ve seriye çok bağlılar. Benim için bunun bir parçası olmak çok güzel ve olağanüstü bir şeydi. Filmin izleyicilerle bağlantı kuracağını umuyorduk. Ama bizim tarafımızda bile kimsenin bu kadar ilgi göreceğini beklediğini sanmıyorum. Sete geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Yönetmenimiz Emma Tammi harikaydı ve film oynaması çok eğlenceli bir dünyaya sahipti. Bundan sonra ne yapacaklarını görmek için heyecanlıyım.

Josh Hutcherson ve Five Nights at Freddy’s 2 Filmi Hakkındaki Beklentilerimiz

Five Nights at Freddy’s ilk filminin sonunu izlediğiniz zaman sizde göreceksiniz ki ucu açık bir sona sahip. Özellikle filmin sonundaki sahnede Vanessa karakterini komaya girmiş bir halde görüyoruz. Pizza dükkanından sağ çıkmayı başaran Mike ve Abby ise hayatlarını daha sakin yaşamaktalar. Steve Raglan (William Afton olarak da tanıyabilirsiniz) ise yaylı kilit mekanizması ile animatronik içine sıkınmış haldedir.

Yeni filmde hikayeyi çok farklı yönleriyle ele alabileceklerini düşünebiliriz. Mike ve Abby pizza dükkanından tamamen kopmuş halde değiller. Ayrıca Josh Hutcherson sete geri dönmek için heyecanlı olduğunu belirtmiş. Bu da yeni filmde yine ana karakterlerimizin olacağını gösteriyor. Yani Abby ve Vanessa devam filminde yine olacaklar. Ben Vanessa’nın bu halde bırakılacağını da düşünmüyorum.

William’ın bir şekilde yaralarından kurtulup geri dönmesi mümkün. Oyunlara baktığımızda Afton farklı şekillerde yer almıştı. Freddy Fazbear’s Pizza aynı ortam olarak geri dönebilir veya biraz değiştirilebilir. Aynı oyunlarda olduğu gibi. Five Nights at Freddy’s 2 filminin henüz ilk günlerinde olduğunu söyleyebiliriz. Tammi ile senaristler Scott Cawthorn ve Seth Cuddeback’in geri dönüp dönmeyeceğinin önümüzdeki haftalarda ya da aylarda açıklanacaktır.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.