Dizi Haberleri

Anne Rice’ın Mayfair Witches Serisi Dizi Oluyor

Anne Rice cephesinden haberler bir geldi, pir geldi. AMC’nin, 2020 yılında Anne Rice romanlarının uyarlama haklarını satın almasının ardından yaşanan kısa sessizliği, geçtiğimiz günlerde Vampir Günlükleri (Vampire Chronicles) uyarlamasının Lestat’ının duyurulmasıyla bozulmuştu.

Yeni gelen haberlere göre ise kült yazarın bir başka serisi olan Mayfair Witches, ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

1990’lı yıllarda çıkan ve modern gotik edebiyatın başarılı örnekleri arasına hızla giren kitaplar, başarılarına rağmen Rice’in Vampir Günlükleri serisi ile aynı popülariteye bir türlü ulaşamamıştı. Bir üçleme olan seri, Rice’ın pek çok kitabı gibi New Orleans’ta geçiyor ve bir doktor olan Rowen Mayfair‘in, güçlü cadıların soyundan gelen bir cadı olduğunu keşfetmesi ile başlıyor. Üç kitap da entrika, jenerasyonlar arası çekişme, işleri bulandıran bir gizli topluluk ve Mayfair ailesinin peşini bir türlü bırakmayan Lasher adlı habis bir yaratığın oyunlarını üzerine kurulu. Ayrıca seri, bol bol şiddet, cinsellik ve rahatsız edici sayılabilecek içerik içeriyor. Dolayısıyla AMC’nin, kitapları ekrana nasıl taşıyacağı merak konusu.

Dizinin yazarlığını ve yapımcılığını, Masters of Sex ile tanıdığımız Esta Spaulding ve Michelle Ashford üstlenecek. Dizinin ekranlara gelişi için şu anda 2022 planlanıyor olsa da henüz kesin bir tarih kararlaştırılmış değil.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.