AYBABTUDizi Haberleri

Interview With The Vampire Dizisinin Aranan Lestat Karakteri Bulundu

AMC, heyecanla beklediğimiz Interview With The Vampire (Vampirle Görüşme) dizisi için aradığı Lestat karakterini açıkladı. Lestat’ı Avustralyalı aktör Sam Reid canlandıracak.

AMC, Lambs of God ve The Railway Man yapımlarından tanıdığımız Sam Reid‘i Interview With The Vampire dizisinin başrolünde Lestat karakteri için seçti. Dizi, Anne Rice’ın 1976 yılında yayınlanan romanından uyarlanacak.

Sam Reid, vampir Lestat‘ı canlandıran üçüncü oyuncu olacak.

İlgili Makaleler

Interview With The Vampire’ın hikayesi, Louis de Pointe du Lac adlı gizemli bir kişinin, hayatındaki olayları genç bir muhabire, özellikle de başka bir eski kan emici olan Lestat de Lioncourt tarafından vampire dönüşmesini anlatmasını konu ediniyor. Haziran ayında AMC, geçtiğimiz günlerde Anne Rice’ın vampir efsanelerini anlattığı The Vampire Chronicles’ı ekranlara uyarlamak için kolları sıvadı. The Vampire Chronicles ve The Lives of the Mayfair Witches serileri altındaki toplamda 18 kitap için bir dizi evreni yaratılacağı söyleniyor.

Kanal şu ​​ana kadar Interview With the Vampire için ilk sekiz bölümü sipariş etti ve yayın tarihi olarak da 2022 yılı belirlendi. Anne Rice ve oğlu yazar Christopher Rice, yaklaşan dizinin baş yapımcıları olarak görev yapacak.

AMC, Anne Rice’ın diğer eserlerini uyarlamaya devam ederse bu durum Avustralyalı aktör için uzun vadeli bir rol olacağı anlamına gelebilir. Lestat, serideki diğer romanlarda da yer alıyor, bu nedenle Reid’in geri dönmesi için bolca fırsat olabilir.

Sam Reid’in canlandıracağı Lestat, Anne Rice’ın ikonik kötü karakterinin üçüncü tasviri olacak. 1994 yılındaki sinema uyarlamasında Lestat rolünde Tom Cruise, Louis rolünde Brad Pitt ve çocuk vampir Claudia rolünde genç Kirsten Dunst‘ın oynamıştı. 2002 yılında Queen of the Damned filminde ise Stuart Townsend, Lestat’ı canlandırdı.

Ölümsüz Lestat’ın beyazperdede hayata döndürülmesinin üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen Lestat, bir vampir figürü olarak halen popüler kültürde önemli bir yer tutuyor. AMC’nin yeni dizisinde birçok izleyici, Tom Cruise’un Lestat performansı ile kıyaslama yapacaktır mutlaka.

Sam Reid’in böyle ikonik bir karaktere nasıl hayat verdiğini görmek ilginç olacak.

Kaynak: ScreenRant

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.