Dizi Haberleri

AMC, Anne Rice Romanlarının Yayın Haklarını Aldı

Birçok başarılı diziye imza atan AMC kanalı, fantastik ve gerilim konusunda usta kalemiyle başarılı seriler yazan Anne Rice’ın romanlarının dizi haklarını satın aldı.

Ülkemizde Martı Yayıncılık markası altında Vampir Günlükleri adıyla yayınlanan The Vampire Chronicles serisiyle tanınan Anne Rice’ın eserleri, televizyon dizisi olma yolundaki en önemli adımını attı.

Hatırlarsanız 2017 yılında Anne Rice eserleri için bir dizi yapılacağı ortaya çıkmıştı. Hulu’nun üstlendiği görev kısa sürede iptal edilmiş ve üzerine de tozlu bir örtü serilmişti.

Aran geçen sürenin ardından Breaking Bad, Better Call Saul, The Walking Dead, The Preacher gibi dizilerle bizleri ihya eden AMC, Anne Rice’ın iki önemli serisini satın aldığını duyurdu.

The Vampire Chronicles ve The Lives of the Mayfair Witches serileri altındaki toplamda 18 kitap için bir dizi evreni yaratılacağı söyleniyor. Anne Rice ve oğlu Christopher Rice da yapım ekibinin içerisinde olacak.

Anne Rice, bu anlaşmanın ardından “İki büyük serimin tek bir çatı altında toplanıp film yapımcıları tarafından keşfedilmesini ve büyütülmesini görmek en büyük hayallerimden biriydi. Bu hayal şimdi gerçeğe dönüştü. Uzun kariyerimin en önemli ve en heyecanlı sonuçlarından birine şahitlik ediyorum.” dedi.

Vampirlerin ve cadıların fink attığı iki seriyi birleştirip uzun yıllar boyunca aradığımız kasvetli havayı AMC sayesinde yaşayabileceğiz gibi gözüküyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.