Dizi Haberleri

Alacakaranlık Serisi Sil Baştan Diziye Uyarlanıyor

Stephenie Meyer’in Alacakaranlık (Twilight) serisi yeniden çekilerek diziye uyarlanıyor. Lionsgate‘in hazırlayacağı dizinin yeni simli vampirlerini kimlerin canlandıracağı henüz belli değil.

Bu haberi duyanların tepkisiz kalamadığını görünce, “Bundan çok güzel 1 Nisan şakası olurmuş” dedim. Kaçırmışız bu fırsatı. Fakat Lionsgate o fırsatı kaçırmadı. Şaka da değil üstelik. Alacakaranlık serisi, en az üç aktörün oyunculuk kariyerinin ve aşk hayatının kanını içip kuruttuktan sonra şimdi kendine yeni avlar arıyor.

Aslında eski oyuncuların seriye geri dönmeyeceği yönünde bir bilgi yok. Fakat Robert Pattinson‘ın geriye dönmek konusunda hevesli olmadığını biliyoruz. Adam Batman oldu zaten, geri adım atmaz muhtemelen. Ancak Kristen Stewart‘ın, filmin çekimleri biterken çok üzgün olduğunu duymuştuk. Belki seriye dönmeye en sıcak bakan o olur. Taylor Lautner ise oyunculuk kariyerinden en çok uzaklaşanları oldu. Alacakaranlık’tan sonra teklif aldığı filmlerin senaryolarında tişört giymediği sahnelerin anlamsızca çok sayıda olduğundan yakınmasıyla da gündeme gelmişti.

THR‘ın haberine göre kitapların yazarı Stephenie Meyer projeye muhtemelen dahil olacak. Ancak oyuncu kadrosu, yönetmen ve senarist gibi isimler henüz belli değil. Yani haberde yalnızca seriyi sil baştan diziye uyarlayacaklarının bilgisi var diyebiliriz.

Bu haberden gaza gelip Twilight serisini tekrar izlemek isteyen okurlarımız olabilir belki. Filmleri Amazon Prime üzerinden izleyebilirsiniz. Kitaplara yeniden dönmek isteyen okurlarımız da yeni Gece Yarısı Güneşi romanından haberdar olmayabilir. İlk kitaplardaki bazı olayları Edward’ın gözünden anlatan bu yeni romanı 2020’de Epsilon Yayınları dilimize çevirmişti. Üstelik Meyer seriye başka yeni hikayeler yazmak istediğini de söylemişti. Belki dizide o yeni hikayelere ağırlık verirler.

Alacakaranlık dizisinin duyurusu Harry Potter dizisinin duyurusundan hemen sonra geldi. Orada da oyunculuk kariyeri bu film serisinden darbe yemiş üç oyuncu var. Onlar da Harry Potter dizisinin duyurusundan önce seriye dönmek istemediklerini dile getiriyordu. Hâlâ da istemiyorlar. Bakalım Twilight oyuncuları bu habere nasıl tepki verecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.