Sinema Haberleri

Daniel Radcliffe Harry Potter’a Dönmekle İlgilenmiyor

Daniel Radcliffe, Harry Potter’ın şu an ilgisini çekmediğini açıkladı. WEIRD: The Al Yankovic Story çekimleri sırasında çok eğlendiğini söylerken Wolverine konusundaki iddiaları da yalanladı.

Bu açıklama tabii ki yeni bir Harry Potter filminin gündeme gelmesinden tetiklendi. İlk iki Harry Potter filminin yönetmeni Chris Columbus, Harry Potter and the Cursed Child filmini çekmeyi düşünüyor. Bu filmde de Harry Potter’ı tabii ki Daniel Radcliffe’in canlandırmasını istiyor. Fakat Radcliffe’e göre seriye dönmek için henüz çok erken. Zira ünlü oyuncu şu an kariyerinden ve yer aldığı projelerden gayet memnun.

Bu kimsenin duymak istemediği bir cevap. Ama bence Harry Potter’dan keyif alıyor olmamın sebebi artık günlük hayatımın bir parçası olmaması. Potter ile iyi bir iş çıkardığımı düşünmeye başladığım bir noktadayım. Şu an bulunduğum yerden de hayli memnunum. Geri dönmek hayatımda muazzam bir değişiklik yaratır. Asla yapmam demiyorum ama Star Wars tayfası 30-40 yıl sonra geri dönüyorlar. Benim açımdan daha sadece 10 yıl oldu. Yani şu an role dönmek pek de ilgimi çekmiyor.

Daniel Radcliffe

Peki aktörün halinden memnun olmasını sağlayan roller neler? The Lost City, Türkiye’de 25 Mart‘ta vizyona girecek. Radcliffe o filmde Sandra Bullock, Brad Pitt ve Channing Tatum ile birlikte oynuyordu. Ancak asıl memnun olduğu yapımlardan birinin kısa süre önce çekimleri biten WEIRD: The Al Yankovic Story filmi olduğunu söylüyor.

The Lost City posterleri

“WEIRD, En Keyif Aldığım Yapımlardan Biri Oldu”

Radcliffe’in WEIRD’ı en memnun olduğu yapımlar arasında sayması hayli komik. Çünkü Weird Al, şakayla karışık olarak gelecek jenerasyonların Radcliffe’i bu rolüyle anacağını söylemişti. Filme dair diğer detayları buraya tıklayarak eski haberimizden öğrenebilirsiniz.

Çekimler başladıktan kısa süre sonra Radcliffe’i peruğu, Hawaii gömleği ve bıyığı ile görme şansımız olmuştu. Aktör de “Hawaii gömleği giymek hiç hafife almadığım bir sorumluluk” demişti. Çekimler sırasında yaşanan gelişmeleri aktardığımız habere de buradan ulaşabilirsiniz.

WEIRD: The Al Yankovic Story filminden ilk görsel

Çekimleri kısa süre önce bitirdik. Dürüst olmak gerekirse şimdiye kadar yaptığım en eğlenceli işlerden biri oldu. Zaten Weird Al filmi yaparken keyif alamıyorsan hayatında bir şeyleri yanlış yapıyorsun demektir. İnsanların filmi görecek olması beni çok heyecanlandırıyor. Gerçi daha çok zaman var ama yine de…

Weird Al muhteşem biri. Herkesin onun hakkında böyle konuştuğunu biliyorum. Ama bu kadar saygı duyduğunve birçok kişi için kahraman gibi bir şey olan biriyle tanışıp da onun gerçekten çok eğlenceli, kibar ve tatlı biri olduğunu görmek harika. Artık Weird Al’den akordeon kursu aldığımı söylerek mezarımda huzur içinde yatabilirim.

Daniel Radcliffe

Wolverine Söylentileri

Hugh Jackman, Wolverine rolüne geri dönmeyeceğini açıklamıştı. Daniel Radcliffe de Hugh Jackman ile benzediklerini söyleyen bir yoruma esprili bir cevap vermişti. Bu gelişmelerin ardından hayranlar karakter için Daniel Radcliffe’in harika bir seçim olacağını söylemeye başlamıştı. Comicbook.com, konuyu ünlü aktöre sorma fırsatı buldu.

Hayran yapımı bir Wolverine posteri

O kadar çok sefer biri gelip bana “Hey, Wolverine haberini duyduk. Bayağı iyi!” dedi ki. Hayır, benim böyle bir haberden haberim yok. Yani birinin açık açık “Wolverine çizgi romanlarda kısa boylu biri, onu kısa boylu biri oynamalı” diye düşünmüş olmasını takdir ediyorum. Fakat kendimi o rolde görmüyorum. Onların Hugh Jackman’dan sonra bana geleceklerini de sanmıyorum. Ama kim bilir? Beni yalancı çıkar, Marvel!

Daniel Radcliffe

Oyuncu X-men filmlerini sevdiğini söylemişti. Sevdiği film ve yapımların yeniden çekilmesinden hazzetmediğini de eklemişti. Dolayısıyla böyle bir yeniden yapımda kendisine teklif götürseler dahi kabul edeceğine garanti gözüyle bakamayız.

Wolverine kanadında durum böyle olmasına rağmen Shawn Levy geçtiğimiz günlerde Hugh Jackman ile Ryan Reynolds’ı Deadpool 3‘te bir araya getirmek için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Yani Jackman karakteri tekrar canlandırmayacak mı gerçekten? Önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.