Haberler

Dungeonscape, Farklı Bir İsimle Geri Dönebilir

dungeonscape-banner

Trapdoor Technologies ve Wizards of the Coast ile ortaklaşa hazırlanan Dungeonscape projesi geçtiğimiz ay iptal edilmişti. Trapdoor Technologies firmasının resmi web sitesinden yaptığı açıklamada, DnD 5th Edition için hazırlanan Dungeonscape yazılımının iptal edildiği, destekçilere paralarının geri gönderileceği duyurulmuştu.

Ortaya çıkan yeni bir habere göre Dungeonscape geri dönebilir. DnD 5th Edition kuralları ile karakter yaratmanıza, istatistiksel bilgilerini toplamanıza yarayacak bu devasa kapsamlı yazılım hakkında Trapdoor tarafından açıklama yapıldı. Resmi siteye gittiğinizde, yeni bir sayfaya yönlendirme yapılıyor. Bu sayfada Trapdoors ve Magicworks firmalarının ortaklaşa olarak Dungeonspace yazılımının adının Codename: Morningstar olarak değiştirildiği belirtiliyor.

codeame-morningstar

Bu isim yazılım daha duyulmadan önce kod isim olarak seçilmişti. Yani yazılım ilk ismine geri dönmüş oldu. Henüz detaylı bir bilgi yok. Anlaşılan o ki, Trapdoors yanında sağlam bir ortak bulunca, projeyi diriltmeye karar verdi. Zaten proje iptal edilirken, “fırsat bulurlarsa” geri döneceklerine dair bazı ipuçları bırakmışlardı.

 

Yeni yazılım hakkında henüz bir bilgi yok. Ancak Dungeonscape’in tamamlanmaya yakın bir haldeyken iptal edildiğini duymuştuk. Eğer WotC ile lisans sıkıntıları yaşanmazsa, Dungeonscape’i aramızda görebiliriz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.