Oyun Haberleri

Wolfeye Studios Bilimkurgu RPG’si Üzerine Çalıştıklarını Açıkladı

Arkane Studios‘un kurucu ortağı Raphaël Colantonio, şimdiye kadar geliştirilen oyunlarla tanınan Wolfeye Studios‘un bir sonraki projesini duyurdu. Colantonio, Wolfeye Studios’taki meslektaşı Julien Roby ile birlikte Game Developers Conference (GDC) etkinliğinde yeni oyunu tanıttı.

Bilimkurgu RPG: Wolfeye’ın Köklerine Dönüş

Colantonio, dün Austin’deki Wolfeye Studios ofisinden bir fotoğraf paylaşarak, stüdyonun bir sonraki oyununun planlarını gösterdi. Fotoğraf, basit bir beyaz tahta gibi görünse de, sol üst köşede yer alan noktalar, Wolfeye’ın birinci şahıs, retro tarzda bir bilimkurgu RPG oyunu üzerinde çalıştığını işaret ediyor.

Twitter’da görüntüle

Arkane ve Wolfeye Bağlantısı

Colantonio ve Roby, öncesinde Arkane Studios‘ta üst düzey görevlerde bulunmuş ve Arx Fatalis, Dishonored ve Prey (2017) gibi önemli oyunlarda çalışmıştı. Bu deneyimlerini temel alarak, şimdi Wolfeye Studios’ta kendi yolculuklarına devam ediyorlar.

Heyecan Verici Bir Gelecek

Weird West

Wolfeye Studios’un ilk oyunu Weird West, karanlık bir fantezi dünyasında geçen izometrik bir RPG olarak piyasaya sürülmüştü. Bu oyun, 2022’de çıkış yapmış ve ardından güncellenmiş bir nihai sürümle desteklenmişti. Weird West, oyun dünyasında olumlu eleştiriler almış ve oyunseverler tarafından beğenilmişti.

Bilimkurgu Tutkunlarına Müjde

Colantonio’nun ve Wolfeye Studios’un yeni bilimkurgu RPG projesi, oyun tutkunları arasında heyecanla karşılanıyor. Özellikle Prey (2017) gibi başarılı yapımların hayranları, stüdyonun bu tarzda yeni bir oyun geliştirmesini dört gözle bekliyor. Wolfeye Studios’un gelecek projeleriyle ilgili daha fazla detayın zaman içinde ortaya çıkması bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.