Haberler

Aylık FRP ve Kutu Oyunu Etkinliği HUB Geri Döndü!

İstanbul Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantazya Kulübü’nün aylık Rol Yapma, Kutu ve Kart Oyunları etkinliği HUB bu dönemin ilk etkinliği olan HUB.XI ile yeniden başlıyor.

İstanbul’daki Kutu ve Kart Oyunları sevdalılarını ve RYO severleri her ayın üçüncü pazarı bir araya getiren HUB, 21 Ekim Pazar gününden itibaren yeniden mayıs ayına kadar takvimlere giriyor. Geçen sene büyük katılım gösterilen etkinliklerde özellikle Avrupa yakasında ilgi alanı kesişen insanları bir araya toplayan HUB bu sene İstanbul’un her yerinden katılımcılara hazırlanıyor.

Sanat ve Zanaat Standları için bu sene ilk defa alan ayrılacak etkinlikte; aksesuar, tekstil, baskı, maket, model, çizim gibi konulara ilgi gösterenlerin işleri desergileniyor. İlk dönem etkinliklerinde stand açmak isteyenler buraya başvurabilir.

7 RYO masası açılan etkinlikte talepler masa kontenjanlarını aştığı için ek masalar oluşturulacak. Rol Yapma Oyunlarının bir katta, Kutu ve Kart Oyunlarının diğer bir katta yer alacağı etkinlik İstanbul Üniversitesi Öğrenci Yemekhanesi’nin iki katında gerçekleşecek. Katılımınızı belirtmek ve gelişmeleri takip etmek için topluluğun sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.