AYBABTUHaberler

Yüzüklerin Efendisi FRP Oyunu, 5E Sistemine Uyarlanıyor

Free League Publishing, 5E destekli The Lord of the Rings RPG‘yi yayınlayacaklarını açıkladı. Dungeons and Dragons 5E sistemiyle FRP oynatanlar, oyuncularını kolaylıkla Orta Dünya’ya da sokabilecek.

Free League Publishing, The One Ring RPG sistemini yayınlayarak Orta Dünya maceralarını masaüstüne getirdi. Hatta geçen yılın sonunda sistemin ikinci edisyonu da yayınlandı.

The Lord of the Rings Roleplaying

Yeni kitap ise benzer hikayeleri Dungeons and Dragons 5E sisteminde sunacak. The Lord of the Rings Roleplaying olarak adlandırılacak olan yeni oyun, birçok kişinin bildiği ve aşina olduğu 5E sistemiyle karşımıza çıkacak.

Free League Publishing, yaptığı açıklamada şunları belirtti;

Yıl, Üçüncü Çağ’ın 2965’i ​​ve Gölge geri dönüyor. Medeni toprakların sınırlarının dışında garip şeylerin olduğu söylentileri yayılıyor ve bazen gizledikleri uğursuz gerçeği tanıyan kişilerin kulaklarına ulaşıyor. Macera arayan kahramanlar grubunun bir parçasısın. Huzursuz savaşçılar, meraklı bilginler ve gezginler, kayıp olanı aramaya ya da unutulmuş olanı keşfetmeye hevesli.

Anlaşma, ticari marka sahipleri Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises (SZC) ile anlaşma yapan Sophisticated Games‘in lisansı sayesinde mümkün oluyor.

Daha önce de bunları yaşadık. Altı yıldan fazla bir süre önce, Cubicle 7 alt lisansa sahipti ve Sophisticated Games ile birlikte kendi 5E versiyonunu duyurdular. Sonrasında birdenbire, Cubicle 7 ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Oyun rafa kaldırıldı ve Free League Publishing yeni iş ortağı olarak ilan edildi.

Yeni The Lord of the Rings Roleplaying kışın ön siparişe girecek ve Shire Adventures adlı bir maceraya sahip olacak. Ön sipariş ile birlikte PDF de verilecek ve burada macera da olacak. Basılı olarak 2023’ün başlarında raflarda olması bekleniyor.

Kaynak: Free League Publishing

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.