Sinema Haberleri

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Evre Filmleri Sızdı İddiası

Independent, “en güvenilir kaynak” olarak nitelendirdiği Marvel hayranı Roger Wardell‘a dayandırdığı haberinde; Ant-Man 3 ve Thor 4 filmlerinin Marvel Sinematik Evreni‘nin 4. Evresinde yer alacağını yazdı.

Independent‘in haberinde; Scott Lang ve Thor‘un yeni maceralarının dışında, Marvel‘ın önümüzdeki on yılda yapacağı 4. Evre filmlerinin isimlerinin listesi yer aldı: Black Widow, The Eternals, Black Panther 2, Shang-Chi, Doctor Strange 2, Nova ve Guardians of the Galaxy 3. Stüdyonun planladığı projeler arasında; Thor 4 ve Ant-Man filmleri ile Captain Marvel devam filmi ve New Avengers, Young Avengers, Dark Avengers adlı yapımların da bulunduğu iddia edildi.

Filmlerin çoğu zaten şu ana kadar tahmin edilen yapımlar arasında yer alıyor. Ancak Chris Hemsworth, sadece bir hafta önce, oyunculuğa ara verip 7 yaşındaki kızı Insia Rose ve 5 yaşındaki ikiz oğulları Tristan ve Sasha ile vakit geçirmek istediğini açıkladığı için listedeki Thor 4 filmi duyanları biraz şaşırtmış gibi görünüyor.

Nova (Richard Rider)

Guardians evrenine bağlantısı nedeniyle James Gun‘ın ilgi alanına giren Nova filmine başlandığı da Mayıs ayı başında haberlere konu olmuştu. Bu arada iddia; Florence Pugh‘nun Black Widow‘da canlandıracağı karakterin Yelena Belova olduğu bilgisini de içeriyor.

Scarlett Johansson ve Florence Pugh

Her ne kadar bu liste güvenilir bir kaynaktan gelse de, Kevin Feige açıklamadan Marvel’ın 4. evre filmlerinin hangileri olduğundan emin olamayacağız. Feige’in, stüdyonun 2020 planlarını 18-21 Temmuz arasında San Diego Comic Con‘da duyurmasının beklendiğini de belirtelim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.