Haberler

Werewolf: the Apocalypse 5th Edition 2021’de Geliyor!

Hatırlarsanız geçtiğimiz Ekim ayının sonlarına doğru sizlerle, Werewolf: the Apocalypse 5th Edition’a dair haberlerin yolda olduğunu paylaşmıştık. Bugün, o haberler nihayet açıklandı ve Werewolf: the Apocalypse 5th Edition’ın oyuncularla buluşacağı doğrulandı!

https://www.facebook.com/HuntersEntertainment/videos/966995277014585/

Werewolf: the Apocalypse 5th Edition, World of Darkness başlığının yayın haklarını elinde tutan Paradox Interactive ile Hunters Entertainment (Altered Carbon, Outbreak: Undead, Kids on Bikes) ortaklığı ile geliştirilecek. Hunters Entertainment ortaklarından Ivan Van Norman, Werewolf’u şu sözlerle anlatıyor:

Werewolf, ümitsiz koşullar karşısında hayatta kalma pahasına birbirimize nasıl yardım ettiğimiz/nasıl köstek olduğumuz ile ilgili. Oynattığım ilk oyun bir Werewolf oyunuydu ve Werewolf hikayelerinin günümüz dünyasını, hiç olmadığı kadar ilgilendirdiğine inanıyorum. Bu yüzden de yeni oyuncuları da eski oyuncuları da birkez daha Werewolf ile buluşturacağımız için heyecanlıyım.

Sisteme aşina olan okurlarımızın da bildiği gibi Werewolf: the Apocalypse’te, maddi dünyamız ve ruhlar dünyası Umbra’nın çocukları olan Garou, yani kurtadamların rolünü üstleniyoruz. Gaia, yani dünyamız ölmektedir ve Gaia’nın seçilmiş savaşçıları ve koruyucuları olan Garou da dünyamızı, annelerini nasıl koruyacakları konusundaki inançları nedeniyle bölünmüştür. Her Garou kabilesinin kendi inançları ve hedefleri vardır. Bu hedefleri gerçekleştirmek, inançları da kabul ettirmek için yüzyıllarca savaşmış olsalar da tek bir gerçeği değiştirememişlerdir: Gaia hala ölmektedir.

Werewolf: the Apocalypse 5th Edition, sistemsel açıdan Vampire: the Masquerade 5th Edition ile büyük ölçüde ortak olacak fakat kendi temasından ve hikayesinden gelen, kendine has özellikler de taşıyacak.

Dağıtıcılığını Renegade Games’in üstleneceği Werewolf: the Apocalypse 5th Edition, 2021’de oyuncular ile buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.