Haberler

Twin Peaks San Diego Comic-Con’a Katılacak

Yılların eskitemediği, 25 yıl aradan sonra tekrar ekranlara dönen Twin Peaks, ilk kez bu yıl San Diego Comic-Con International’a katılacak.

90’lı yılların sevilen dizisi Twin Peaks, mayıs ayında orijinal kadrosuyla yeniden ekranlara geldi. Mark Frost ve David Lynch‘in yarattığı dizi yayınlandığı dönemde televizyon dizilerine bakış açısını değiştirmeyi başarmıştı. İzlenme oranlarındaki düşüş nedeniyle ikinci sezonun sonunda iptal kararı alan dizi buna rağmen medyayı en çok etkileyen yapımlardan biri oldu.

Comic-Con International‘a gidecek hayranlar 25 yıl aradan sonra ekranlara dönen kült serinin oyuncularıyla tanışma şansını da yakalayacak. Saat 21.00 ve 02.45 arası düzenlenecek olan panelde; Kyle MacLachlan, Tim Roth, Dana Ashbrook, Kimmy Robertson, Everett McGill, Matthew Lillard, James Marshall, Don Murray ve Naomi Watts’ın da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu yer alacak. Eh, tabi ki David Lynch’in de orada olması bekleniyor.

Twin Peaks, Game of Thrones ve Preacher gibi büyük yapımların yanı sıra bu yıl San Diego Comic-Con’a Stranger Things, Inhumans ve The Defenders da katılacak. İnsanlığın başlangıcından beri devam eden ve dünya yok olana kadar da devam edecek dizilerden olan The Walking Dead ile Supernatural da Comic-Con’da yer alacak.

 

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.