Haberler

Tunnels & Trolls Geri Dönüyor

deluxe-tunnels-and-trolls

İlk olarak 1975 yılında yayınlanan oyun sistemi Tunnels & Trolls (kısaca T&T) geri dönüyor.

Çıktığı yıllarda çok geniş bir kitle tarafından oynanmış olan Tunnels & Trolls, yıllara yenik düşmüştü ancak ilk oyunu yaratan ekip yeniden toplandı ve projenin yeni ismi Deluxe Tunnels & Trolls oldu!

tunnels-and-trolls-coverTunnels & Trolls, zamanında Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Almanca, Japonca ve hatta Fince’ye bile çevrilmişti. Bununla birlikte 2 tane de bilgisayar oyunu çıktı. Ekibin eski üyelerinden Ken St Andre, Liz Danforth, Bear Peters, Rick Loomis ve grafik dahisi Steve Crompton, 37 yıl sonra oyunu yeniden çıkarmak için toplandılar.

Ekip, TrollWorld adı verilen evreni en az 200 sayfalık bir kitapla yeniden canlandırmak istiyor. Bunun için de Deluxe Tunnels & Trolls adına bir Kickstarter projesi başlattılar. 26.000$ hedef koyan ekip, daha 20 günden fazla süre olmasına rağmen 50.000$’ın üzerinde para toplamayı başardılar. Proje sayfasına buradan ulaşabilir, detayları okuyabilirsiniz.

Proje gelişmeye devam ediyor. Şu anda 60.000$ ve 75.000$’lık toplanan paralara göre hedefler belirlenmiş durumda. Kickstarter’ı sadece projeye yardım olarak düşünmeyin. Eğer, “Ben bu sistemi zaten satın alacağım,” diyorsanız hemen ödemenizi yapın. Hem erkenden satın alarak sistem kitaplarına erkenden ulaşın hem de projenin güçlenmesine yardımcı olun.

İşte Tunnels & Trolls’ün tanıtım videosu:

Oyunun Kickstarter projesine hemen destek olabilir, detaylara bakabilirsiniz. İşte Kickstarter linki burada!

 

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.