AYBABTUSinema Haberleri

Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmleri Geliyor

Yeni Yüzüklerin Efendisi filmleri geliyor. Ve bu filmler orijinal üçlemeyi yapan New Line Cinema ve Warner Bros. ortaklığından gelecek. Tüm bildiklerimiz bu kadar arkadaşlar, boşuna tıklamayın.

Şimdi tıkladınız ama gerçekten aktarabilecek daha fazla bir bilgi yok. Yani… Duyuruyu Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav‘ın yaptığını söyleyebilirim. Embracer Group‘la film ve oyuna uyarlama hakları için anlaştıklarını ekleyebilirim. Ama bunlar sizin merak ettiğiniz detaylar değiller. Siz filmler ne zaman gelecek, ne hakkında olacak, kaç film olacak, kim yönetecek diye merak ediyorsunuz. Biz de merak ediyoruz. Cevabı henüz yok.

O yüzden madem zahmet edip tıkladınız, Yüzüklerin Efendisi ile ilgili başka haberler paylaşayım sizlerle.

The War of the Rohirrim. Bu film anime türünde olacak ve Rohan’ın tarihindeki bir efsaneyi anlatacak. Miğfer Dibi Kalesi’nin bu ismi nasıl aldığını öğreneceğiz. Orijinal üçlemede Eowyn’i canlandıran Miranda Otto da filmde seslendirme yapacak. Zira hikayeyi Eowyn’in ağzından dinleyeceğiz. Animenin ana kahramanı, Rohan Kralı Helm Hammerhand’i ise Brian Cox seslendirecek

Return to Moria. Bu oyunla da Moria Madenleri’ni karanlığın elinden geri almaya çalışacağız. Orijinal üçlemeden sonra geçen bu oyunda Gimli, Frodo ve arkadaşlarını Shire’a yolcu ettikten sonra adam toplayıp Moria’ya dönüyor. Hayatta kalma türündeki bu oyunda hem maden kazacağız, hem madenlerden kendimize silah ve zırh yapacağız, hem de bu silahlarla orkları Moria’dan def edeceğiz. Nihayetinde de bu şehre hak ettiği şanını geri kazandıracağız.

Return to Moria dışında önümüzdeki iki yılda 4 Orta Dünya oyunu daha gelecek. Gerçi hepsinin detaylarını bilmiyoruz. Ama bildiklerimizin detaylarını içeren haberimiz de burada.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.