AYBABTUOyun Haberleri

Lord of the Rings: Return to Moria ile Madenlere Dönüyoruz

Lord of the Rings: Return to Moria çoklu oyunculu bir hayatta kalma oyunu olacak. Moria Madenleri’ni karanlığın elinden kurtarmaya çalışan cüceleri oynayacağız. Harika, değil mi?

Oyun Dördüncü Çağ‘da geçecek. Yani Frodo’nun (!) yüzüğü yok etmesinin ardından Sauron tehdidi ortadan kalkacak. Kardeşlik’e verdiği sözü tutmuş olan Gimli de atalarının şehrini karanlığın pençelerinden geri almaya ant içecek. Böylece kendisine yardım etmeyi kabul eden onurlu cücelerle birlikte Moria’nın yolunu tutacak.

Açıkçası Moria Madenleri’nde cücelerin neler yaşadığını oynama fikri bana muhteşem geldi. Siz ne dersiniz? Goblinler, troller ve Gölge (Odun Alevi) dışında başka tehlikeler de olacak mı madenlerde? Madenin geçmişinden izler bulacak mıyız? Khazad-dûm’un hazinelerini kurtarabilecek miyiz?

Kısa fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

YouTube player

Lord of the Rings: Return to Moria çok oyunculu bir oyun. 8 oyuncuya kadar destekleyebiliyor ve oyuncular birbirleriyle işbirliği yaparak oynuyorlar. Yani birbirimize karşı değil, hep birlikte oynayacağız bu oyunda. Dolayısıyla PvP de olmayacak. En azından şimdilik bu yönde bir açıklama yok. Oyunun detayları ilerleyen günlerde belli olacak. Yine de dilersek oyunu tek başımıza da oynayabileceğimizi belirteyim.

Moria Madenleri’nde karanlıkla savaşırken atalarımızdan kalan hazineler bize yardım edecek. Gerekirse madenleri kazacağız. Bulduğumuz materyaller ile kendimize yeni silahlar ve zırhlar yapıp savaşmaya devam edeceğiz. Gerekirse Moria’nın derinlikliklerinde keşfedilmemiş yer bırakmayacağız. Nihayetinde kötülüğü madenlerimizden kovacağız. Kimler benimle?

Hatta fragmana bakarsak yalnızca eşyalar değil, binalar ve holler de inşa edeceğiz. Peki bu bir hayatta kalma oyunuysa yemek ve su bulmak gibi dertlerimiz de olacak mı? Legolas ve insan dostlarımız bize yardım edecek mi?

Oyunu Free Range Games geliştiriyor. Bu onların ilk projesi değil. Ancak şimdiden en ünlü oyunlarının bu olduğunu söyleyebileceğimize inanıyorum.

Return to Moria 2023’ün ilkbahar aylarında çıkacak. Ayrıca Epic Games Store’a özel olacak. Oyunun sayfasına buradan göz atabilirsiniz.

Söyle dost ve öyle gir.

Bu arada Moria’nın madenlerinde neden Elfçe yazılar var diye merak ediyorsanız Moria’nın tarihinden bahsettiğimiz yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.