Sinema Haberleri

Yeni Spider-Man Nihayet Belli Oldu!

spider-man-banner

Marvel ve Sony’nin uzun süren istişare sürecinin sonunda, nihayet yeni Spider-Man’imiz belli oldu.

Variety’nin haberine göre Asa Butterfield (Ender’s Game), Charlie Plummer (Boardwalk Empire) ve Matthew Lintz (Kill the Messenger) isimlerini geride bırakan Tom Holland, Peter Parker/Spider-Man olarak karşımıza çıkacak.

Hayranlar arasında pek popüler bir tercih olmamasına rağmen rolü kapmayı başaran Holland’ın pek geniş bir oyunculuk kariyeri olduğunu söylenemez. Daha önce The Impossible’da izlediğimiz ve başarılı bir iş çıkartan Holland için bu rol ismini geniş kitlelere duyurması için büyük bir fırsat olacak.

tom-holland

Yeni Peter Parker’ın seyirciyle ilk buluşmasını Captain America: Civil War‘la yapacağını tahmin ediyoruz fakat Marvel cephesinden hâlâ bir doğrulama gelmiş değil. Bu küçük buluşmayı, Jon Watts’ın yöneteceği bir solo film takip edecek. Watts, daha önce Clown ve Cop Car adlı küçük, bağımsız filmlerin yönetmenliğini yapmış ve Sundance Film Festivali’nde yer almış bir isim. Spider-Man 28 Temmuz 2017‘de seyirciyle buluşacak fakat Holland’ı kendi solo projesinden önce küçük rollerle diğer Marvel filmlerinde de göreceğiz.

Umarız Marvel ve Sony, aralarındaki Spider-Man kavgasını bir kenara bırakarak başarılı bir beyazperde adaptasyonu ile bizleri sevindirir çünkü bu Spider-Man uzun bir süre bizlerle olacak gibi gözüküyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.