Sinema Haberleri

Wonder Woman Filminden Amazonlar’a İlk Bakış

wonder-woman-banner

Batman v Superman: Dawn of Justice nihayet vizyona girmişken DC bir türlü heyecanımızın yatışmasına izin vermiyor.

Çoğu çizgi roman severin yıllardır beklediği Wonder Woman filminden gelen yeni fotoğrafta, Amazon kadınları tüm endamlarıyla boy gösteriyorlar.

Wonder Woman rolündeki Gal Gadot’a Diana’nın annesi Kraliçe Hippolyta olarak Connie Nielsen, Diana’nın teyzesi General Antiope rolünde Robin Wright ve Antiope’nin teğmeni Menalippe rolünde de Lisa Loven Kongsli eşlik ediyor.

wonder-woman-amazon

Yapımcı Charles Roven’ın Entertainment Weekly ile yaptığı röportajda, Amazonlar’ın adası Themyscira’ı şu sözlerle anlatıyor: “Themyscira’nın Yunan uygarlığından esinlendiği aşikar fakat sadece bununla kalmıyor, bu adada ‘daha önce hiç gitmediğiniz bir yer’ esintisi var. Bunun yanında, adaya bir kez ayak bastığınızda, adayı terk etmek için pek de aceleci davranmak istemeyeceksiniz.”

Filmin yönetmeni Patty Jenkins ise zırh tasarımlarını şöyle yorumluyor: “Bana kalırsa, zırhları erkeklerin zırhlarıyla bir olmamalı. Bu zırhlar farklı olmalı. Bu zırhlar özgün ve gerçekçi olmalı. Aynı zamanda da kadınlara hitap etmeli.”

Wonder Woman izleyiciyle ilk buluşmasını Batman v Superman ile gerçekleştirecek, kendi filmi ise 23 Haziran 2017‘de vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Wonder Woman’ı konu edinen her türlü haber ya da internet mecrasında yayınlanan her fotoğrafta dikkat ettiğim en yegane unsur altın kemer. Açıkcası onun bir şekilde filme dahil edildiğini görmek beni memnun eder ama bir yandan beyazperdeye aktarılan karakterler çoğunlukla değişikliğe uğradıklarından kemerin diskalifiyesi beni çok da şaşırtmazdı doğrusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.