Sinema Haberleri

Venom 2 Filminin Yönetmeni Andy Serkis Oldu

Pek çok kişi, “Spider-Man’siz Venom olmaz!” dese de geçen sene vizyona giren Venom filmi 856 milyon dolarlık gişe hasılatı ile beklenenlerin üstünde bir başarı kazanmıştı. Durum böyle olunca Venom 2 de bu sene başında duyurulmuştu. Şimdi de, filmin Andy Serkis‘e emanet edileceği açıklandı.

Bir süredir, Venom 2 filmi için Andy Serkis‘in ismi anılıyordu ancak film için başka isimler de konuşuluyordu. Bumblebee filminin yönetmeni Travis Knight, War For The Planet Of The Apes filminin yönetmeni Rupert Wyatt ve Ghost in the Shell filminin yönetmeni Rupert Sanders da yönetmen adayları arasındaydı. Bu 4 değerli isim arasından yönetmen koltuğuna oturan isim Andy Serkis oldu.

Kısa bir süre önce Tom Hardy, kendi Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı ve kısa süre sonra kaldırdı. Paylaşımda hiçbir açıklama olmasa da sadece Andy Serkis’in fotoğrafı vardı. Bu da Serkis’in Venom 2 için seçilen isim olduğunu doğrular gibiydi.

Tom Hardy, paylaşımını kısa süre içerisinde silmek zorunda kaldı.

Şimdi de Sony’den resmi açıklama geldi ve ünlü ismin Venom 2 filmini yöneteceği resmen açıklandı.

Venom 2‘nin 2 Ekim 2020‘de sinemaseverle buluşması bekleniyor. İlk filmin yönetmeni Ruben Fleischer şu sıralar Zombieland: Double Tap filminin üzerinde çalıştığı için Venom 2 ile ilgilenemedi. Venom 2’de yine ünlü oyuncu Tom Hardy’yi Eddie Brock rolünde göreceğiz. Yeni filmde Carnage’ı da görmeyi bekliyoruz.

Andy Serkis Kimdir?

Andy Serkis, bilgisayar teknolojilerinin kullanıldığı filmlerdeki canlandırdığı karakterle ün kazandı. Kariyerinin doruk noktasına Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki Gollum karakteriyle çıktı. Daha sonra Rise of the Planet of the Apes filminde Caesar karakterini Star Wars: The Force Awakens filminde Supreme Leader Snoke karakterini canlandırdı.

Andy Serkis, 20 Nisan 1964 tarihinde Ruislip, İngiltere’de doğmuştur. Tam adı Andrew Clement G. Serkis’tir. Oyun afişi tasarlamak istediği için, yan dal olarak tiyatroyu seçti. Üniversite yıllarında, öğrenci radyosu Bailrigg FM’de programlar sundu. Pek çok tiyatro oyununda oynayan Serkis, daha sonra sinema alanına adım atarak, unutulmaz filmlerin önemli karakterleri arasında yer aldı. Breathe (2017) ve Mowgli (2018) filmlerinin yönetmenliğini üstlenmişti.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.